Haberler

Elazığspor'da Para Sıkıntısı

Süper Lig'de düşme potasında giren Elazığspor'un basın sözcüsü Korkut Şerifoğulları,"Para sıkıntısıyla karşı karşıyayız." dedi.

Son haftalarda kötü sonuçlar alarak düşme potasında giren Elazığspor'un basın sözcüsü Korkut Şerifoğulları, karşı karşıya oldukları durumun para sıkıntısı olduğunu söyledi. Kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Elazığspor Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, para sıkıntısı yaşadıklarını ve tüm Elazığ'ın birlik ve beraberlik içerisinde kulübe destek olması çağrısında bulundu.

Sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını belirten Şerifoğulları, "Devre arasında yaptığımız transferler, kulüp içerisinde oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ile iyi bir hava yakalamış olduk. Son 4 hafta içerisinde ciddi bir sıkıntı içerisine girdik. Neticede almış olduğumuz mağlubiyetlerle Elazığspor yine düşme potasında ciddi bir mücadele vermektedir. Baktığınız zaman sezonun başından beri sürekli uyarmaya çalıştığımız bu tehlike ile karşı karşıya kalacağımızı deklare ettik. Karşı karşıya olduğumuz sıkıntı, mali konulardaki parasal sıkıntılardır. Elazığspor'un ciddi anlamda parasal sıkıntısı vardır. Bunu da bugün aldığımız neticelerle ön plana çıktığını görmekteyiz" dedi.

"UYARILARIMIZI KİMSE DİKKATE ALMADI"

Şerifoğulları, sezon başından beri yaptıkları uyarıları kimsenin dikkate almadığını ifade ederek, "Elazığspor'a kaynak anlamında oluşturduğumuz projelere ne yazık ki hiç kimse olumlu cevap vermedi. Ara transferde bunu sürekli söyledik. Biz yine de kulüp olarak, başkanın önerisi ve maddi gayretiyle Elazığspor'u ligde tutma adına transferler yaptık. O gün de bu sıkıntıların devam edeceğini futbolcuların aidatlarının ödenemeyeceğini izah ettik. Bugün geldiğimiz noktada da bu sıkıntıları yaşamış durumdayız.

Elazığspor'un almış olduğu sonuçlara baktığımız zaman; ligde kalacaktır. Bunun mücadelesini sonuna kadar vereceğiz ama parasal sıkıntı çözülmediği sürece bu sorunu sürekli yaşayacağız. Elazığspor'un önüne koyduğumuz 2 kaynak vardı. Bu iki kaynakla ilgili ilimizde bulunan kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri hiç yanımızda olmadı. Bugün belediyeden dışarı çıkardığımız kaynağın Elazığ'da bir kısım tarafından engellenmeye çalışıldığını hepimiz biliyoruz. Bunun Elazığspor'a niçin yapıldığını da anlamış değiliz" diye konuştu.

"ELAZIĞ KENETLENDİĞİ SÜRECE ELAZIĞSPOR LİGDEN DÜŞMEYECEKTİR"

Elazığspor'un sadece kendi takımları olmadığını, tüm Elazığ'ın takımı olduğunu vurgulayan Şerifoğulları, "Birlik ve beraberlik içerisinde takıma sahip çıkmamız lazım. Bu konuların zamanı mı değil mi bilmiyorum ama neticede içerisinde bulunduğumuz durum maddi sıkıntıdır. Elazığspor'un tekrar üst sıralara çıkması için ciddi mücadele verilmektedir. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, Elazığ kenetlendiği sürece ligden düşmeyecektir. Bu sıkıntılı süreç yaşanırken takım içerisinde de bazı olumsuzluklarla karşılaşabiliyoruz.

Hepinizin duyduğu bir kadro dışı olayımız var. Serdar Özkan maç sonrasında soyunma odasında yaşamış olduğu tatsız bir olay sonucunda hocamızın bize verdiği raporla kadro dışı kaldı. Başka isimler de konuya dahil oldu ama kadro dışı olayı sadece Serdar Özkan'la sınırlı kaldı. Bir futbolcunun kafası rahat olduğu zaman mutlaka istediklerini sahaya yansıtacaktır. Bir kulübe verilecek olan en büyük huzur paradır. Biz futbolculara parasını verdiğimiz zaman, istediklerimizi tam anlamıyla alabiliriz. Yine istiyoruz, futbolcularımız da duyarlı ama para sıkıntısı ciddi bir sorundur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Serdar Özkan Elazığspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title