Haberler

Elazığlı Muhtarlardan, Terörle Mücadele Desteği

Elazığ’da muhtarlar, terörle mücadele eden emniyet güçlerine manevi destek vermek amacıyla İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’i ziyaret etti.

Elazığ'da muhtarlar, terörle mücadele eden emniyet güçlerine manevi destek vermek amacıyla İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i ziyaret etti.

Elazığ Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan ve Sanayi, Çaydaçıra, Aksaray, Salıbaba, Sugözü, Gürpınar, Kızılay, Yeşilkuşak, Orgeneral Eşref Bitlis mahalleleri ile Bağlarca köyü muhtarı, terörle mücadelede yer alan emniyet birimlerine destek için İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek'i makamında ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin bulunduğu ziyarette, muhtarlarla iş birliği ve istişare toplantısı da yapıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü İşlek, halkın huzuru için 24 saat aralıksız görevde olduklarını söyledi.

Elazığ İl Emniyet'inin çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren Dernek Başkanı Murat Gülbasan'da, güvenlik güçlerine her türlü konuda destek olmaya devam edeceklerini kaydetti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gürpınar Kızılay Aksaray Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title