Haberler

Elazığ Yarım Saat Süren Yağmur Elazığ'da Hayatı Felç Etti

Elazığ'da akşam saatlerinde yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi.

Elazığ'da akşam saatlerinde yaklaşık 30 dakika süren sağanak yağmur ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, fırtına yüzünden bir çok evin çatısı uçtu, ağaçlar kökünde söküldü ve trafik kazaları meydana geldi. Elazığ'da yağan sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle Bahçeli Evler semtinden şehir merkezine yolcu taşıyan Ali Aksakal yönetimindeki 23 M 0371 plakalı yolcu minibüsü, Zübeyde Hanım Caddesinde seyir halindeyken, fırtınanın kökünden söktüğü ağacın devrilmesi faciaya yol açıyordu. Araç şoförü Ali Aksakal, ağacın devrilmeye başladığını gördüğünü belirterek, "Gaza basarak kaçtım, yolcuları kurtardım kimseye bir şey olmadı. Aracımda maddi hasar oluştu" dedi.

Ağacın devrilmesi nedeniyle, Zübeyde Hanım Caddesi tek yönlü olarak 1 saat trafiğe kapatılırken belediye ekipleri devrilen ağacı keserek kaldırdıktan sonra ulaşım normale döndü.

Yine Zübeyde Hanım caddesinde yolun kaygan olması nedeniyle üç ara bir birine girdi. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İkinci kaza ise Elazığ - Pertek yolunda meydana geldi. Elazığ istikametinden Pertek'e doğru gitmekte olan Serdar Şener Suroğlu idaresindeki 06 RM 143 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 23 DR 452 plakalı özel otomobil çarpıştı. Özel otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.

İki kişi de rüzgar nedeniyle başlarına düşen sert cisimlerle yaralanırken birçok evin çatısı uçtu. Kısa süreli yaşanan rüzgar nedeniyle çok sayıda ağaç kökünden söküldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Aksakal Pertek Elazığ Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

elazığlı:

Varmı Elazığ gibi memleket aziz diyar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title