Haberler

Elazığ Tso'dan "Torba Yasa" Konulu Bilgilendirme Toplantısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Tso) ve Elazığ Defterdarlığı, "Torba Yasası" Konulu Bilgilendirme Toplantısı Düzenleyecek.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Elazığ Defterdarlığı, "Torba Yasası" konulu bilgilendirme toplantısı düzenleyecek.

Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi barışı olarak adlandırılan 6111 sayılı yasadan ilgili tüm kesimlerin yararlanması için oda olarak bilgilendirme toplantıları başlattıklarını bildirdi.

Şekerdağ, bilgilendirme toplantılarına katılım olmasını beklediklerini belirterek, "Yasayla kesinleşmiş alacakların yeniden yapılandırılması kapsamında ihtilaflı alacakların ihtilafına son verilerek mağduriyetlerin ortadan kaldırılması ve ticaretin önünün açılması anlamında yasa büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda İl Defterdarlığı ile yapılacak olan toplantıya tüm ilgililerin katılımını bekliyoruz" dedi.

Şekerdağ, bilgilendirme toplantısının 24 Martta 16.00'da Elazığ TSO Konferans Salonu'nda yapılacağını kaydetti.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title