Haberler

Elazığ Polisi, Öğrenciler İçin Görev Aldı

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm okulların önünde şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapmaya başladı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte tüm okulların önünde şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yapmaya başladı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tedbirler alındı. Okulun ilk günün de Asayiş Şube, Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı birimler il merkezinde bulunan tüm okulların çevresinde şüpheli şahıslar üzerinde çalışma yaptı. Balak Gazi Lisesi'nde bulunan okulun önünde de genel uygulama yapan polis ekipleri, aradığı şüpheli şahıslardan bazılarının üzerinde bıçak ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, eğitim dönemi süresinde hiç bir olumsuzluğa müsaade edilmeyecek şekilde uygulamaların devam edeceğini söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili alınan tedbirlerle ilgili Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "2014-2015 eğitim-öğretim yılının tamamen açılmasıyla yeni yılda öğrencilerin şiddet ve şiddet içeren olaylara karşı korunması kapsamında okulların yakın çevresinde tüm tedbirlerin alındı. Okula geliş-gidiş zamanlarında 56 okul çevresinde 26 ekip ile toplamda yaklaşık olarak 206 personel görevlendirildi.Ayrıca ilimizde lise düzeyindeki 46 okulumuza, öğrencilerin güvenliğinin sağlanması için okul yönetimlerinin irtibat kuracakları, varsa güvenlik sorunlarını paylaşacakları, öğrencilerle ilgili olumsuzluklar ve öğrencilere karşı işlenen suçlarla ilgili olarak görüş alış-verişinde bulunacakları rütbeli okul irtibat görevlileri belirlendi. Eğitim-öğretim dönemi içerisinde öğrencilerin suça sürüklenmelerinin önlenmesi amacı ile de gerekli tedbirler alındı. Öğrencilerin madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklara karşı korunması, yasa dışı örgütsel ve ideolojik faaliyetlerin etkilerinden uzak tutulması için ilgili birimlerimizce gerekli çalışmalar sürdürülecektir. Okulların yakın çevresinde bulunan internet kafeler, elektronik oyun salonları başta olmak üzere umuma açık yerler ve parklara yönelik denetimler artırılarak ülkemizin geleceği çocuklarımıza güvenli bir eğitim-öğretim ortamı sağlanmaya çalışılacaktır" denildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title