Haberler

Elazığ - PKK'lılar Elazığ'da Trafik Polislerine Saldırdı: 2 Yaralı

PKK'lılar Elazığ'da trafik polislerine saldırdı: 2 yaralı ELAZIĞ VALİSİ: OPERASYON SÜRÜYOR Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde PKK'lılar, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi.

PKK'lılar Elazığ'da trafik polislerine saldırdı: 2 yaralı

ELAZIĞ VALİSİ: OPERASYON SÜRÜYOR

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi'nde PKK'lılar, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Açılan ilk ateşte 2 polis yaralanırken, diğer görevlilerin karşılık vermesiyle bir süre çatışma yaşandı.

Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Tunceli yol ayrımında bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne PKK'lılar bugün saat 20.15 sıralarında otomatik silahlarla saldırı düzenledi. PKK'lıların açtığı ilk ateşte 2 polis yaralandı. Müdürlükteki diğer polislerin karşılık vermesiyle bir süre yaşanan çatışmanın ardından yoğun ateş altında kalan PKK'lılar kaçtı. Kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlatıldı. İlçenin giriş ve çıkışları tutulurken, yaralı polisler de Kovancılar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ELAZIĞ VALİSİ: OPERASYON SÜRÜYOR

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Kovancılar ilçesindeki saldırıda yaralanan ve Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 2 yaralı polis memurunu ziyaret ettikten sonra yaptı açıklamada şunları söyledi:

"Saat 20.00 sıralarında bölge trafik noktasına bölücü terör örgütü mensupları tarafından önce rokeatarla saldırı yapıldı. Atılan roket patladı. Araç içerisinden ve araçtan inen teröristelr daha sonra uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunmuş. Saldırıda 3 polis memurumuz yaralandı. Durumu hafif olan bir polis memurumuzun tedavisi Kovancılar devlet hastanesinde sürüyor. 2 polis memurumuz ise Elazığ'a getirildi. Birinin durumu ağırd, fakat ümitliyiz. Durumu stabil. Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü mensuplarının yakalanması için bölgede operasyonlar sürüyor. Olayla ilgili gözaltına alınan kimse bulunmuyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kovancılar Tunceli Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title