Haberler

Elazığ Milletvekili Serdar, Turizmciler ile Bir Araya Geldi

Elazığ’da geniş kapsamlı bir turizm çalıştayı yapacaklarını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ömer Serdar, Elazığ’ın turizm zenginliklerini tanıtarak, bir cazibe merkezine dönüşmesini el birliğiyle sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Elazığ'da geniş kapsamlı bir turizm çalıştayı yapacaklarını belirten AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Ömer Serdar, Elazığ'ın turizm zenginliklerini tanıtarak, bir cazibe merkezine dönüşmesini el birliğiyle sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Ömer Serdar, Elazığ Turizm Derneği Başkanı Burak Soylu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Elazığ ve bölgesinin turizm potansiyelinin değerlendirildiği toplantıyla ilgili Milletvekili Serdar, açıklamalarda bulundu. Elazığ'ın turizm potansiyelinin her zaman gündemde olduğunu ve kendileri içinde önem arz eden bir konu olduğunu belirten Serdar, "Geçtiğimiz günlerde de, milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sayın bakanımızı ziyaret ettiğimizde bu konuyu gündeme taşıdık. Elazığ'ın turizm destinasyonları içinde yerini alabilmesi için bir master çalışma yapmamız gerekiyor. Bahar aylarında Elazığ'da geniş kapsamlı bir turizm çalıştayı gerçekleştirmiş olacağız. Bu toplantıda ele alacağımız birinci ana merkez Harput olacak. Harput meselesini bütün olarak ele alıp, Harput'un gere Türkiye PR'ı gerekse dış dünya PR'ını yapmak açısından bir yol haritası oluşturmuş olacağız. Bunu yanında Elazığ'ın turizm zenginliklerini Türkiye kamuoyunda tanıtmak anlamında Elazığ'ın bir cazibe merkezine dönüşmesini el birliğiyle sağlayacağız" dedi.

Elazığ'ın turizm açısından en büyük avantajının güvenlik sıkıntısının olmaması olduğunu ifade eden Serdar, "Şehrimiz Doğu Anadolu Bölgesi'nde güvenli bir bölge. Bu en büyük avantajımız. Bizim Türkiye'ye anlatabileceğimiz en önemli şeylerden biri de budur. Doğu Anadolu'nun turizm zenginliklerinin tanıtılabilmesi açısından Elazığ'ın merkez olması bu anlamda önemli. Elazığ'ın tanıtılmasında en önemli figürlerden biri de Kürsübaşı'dırç Kürsübaşı Elazığ'ın tanıtımında önemli bir figür olacak. Çünkü Elazığ musikisi, farklı bir mecrası olan bir müzik. Özellikle sanat müziği ve halk müziğinin birleşimi. Bunun da iyi tanıtılması lazım. Buna ilişkin yol haritasını da beraber oluşturacağız" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Serdar AK Parti Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title