Haberler

Elazığ'da Otelde Patlama!

Güncelleme:

Elazığ merkezde bulunan bir binanın 6. katında patlama meydana geldi. 3 kişinin yaralandığı olay sonrası AFAD, itfaiye ve polis ekipleri bölgede çalışma başlattı.

Elazığ merkezde bulunan bir binanın 6. katında patlama meydana geldi. Çok sayıda yaralı olduğu, patlama yerine polis ve sağlık ekibi gönderildiği belirtildi.

OTELİN 6. KATINDA PATLAMA

Elazığ'da, Çarşı Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir otelin 6. katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.

3 KİŞİ YARALANDI

Olayda yaralanan 3 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. AFAD, itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri bölgede çalışma başlattı.


DOĞALGAZ DAĞITIM ŞİRKETİ YETKİLİLERİ ÖNLEM ALDI

Doğalgaz dağıtım şirketi yetkilileri, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklanma ihtimaline karşı önlem aldı.

OTEL ODASINDA ÇOK SAYIDA ÇAKMAK GAZI DOLUM TÜPÜ BULUNDU

Patlamanın meydana geldiği otel odasında çok sayıda çakmak gazı dolum tüpü bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA: TERÖR BAĞLANTISI YOK

Elazığ'da bir otelde meydana gelen patlama ile ilgili Elazığ Valiliği'nden açıklama geldi. Açıklamada, patlamanın terör bağlantılı olmadığı belirtilerek, odada bulunan çakmak gazlarının dikkatsizlik sonucu patlamasından kaynaklandığı bildirildi.

Konu ile ilgili Elazığ Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler verildi: "24 Temmuz 2015 tarihinde, saat 11:30 civarında ilimiz Çarşı mahallesi, Hürriyet caddesi üzerinde bulunan bir otelin altıncı katında meydana gelen patlama neticesinde 3 vatandaşımız yaralanmış olup, hayati tehlikeleri bulunmayan ve kimlikleri tespit edilen yaralıların tedavileri hastanede devam etmektedir. Uzman emniyet personelimizin olay yerinde yaptığı ilk inceleme neticesinde patlama hadisesinin terör bağlantılı olmadığı, patlamanın odada bulunan çakmak gazı tüplerinin dikkatsizlik neticesinde infilak etmesinden kaynaklandığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili idari ve adli tahkikat devam etmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Valiliği Hürriyet Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (135)

VATAN SEVER:

ELAZIĞI BİLEN BİLİR, ANLATMAYA NE LÜZUM. . ÇEVRE İLLERDE Kİ VATAN HAİNLERİ ELAZIĞ İNSANININ KANINI BOZAMADIĞI İÇİN AKILLARINCA ÇAMUR ATMAYA KALKIYORLAR. . ELAZIĞ DOĞUNUN YILDIZIDIR GEÇMİŞ OLSUN GAKKOŞUM. . .

105
9
yanıtYanıtla
SELOCAN:

BÜYÜK ATATÜRKTEN SONRA MALESEF DEVLET ADAMI ÇIKARAMADIK MİLLET OLARAKDA ATATÜRKE İHANET ETTİK DİN BEZİRĞANLARINA KANDIK BÖLÜCÜYE İNANDIK ÜLKEYİ EL BİRLİĞİYLE BU NOKTAYA GETİRDİK OYSA NE GÜZELDE NASİHAT ETMİŞ BİZE BÜYÜK KOMUTAN M. K. EY HALKIM BAŞINA SEÇTİĞİN ADAMIN KANINDAKİ ASALETİ KENDİNDEKİ AHLAKI TAHLİLDEN BİR AN İHMAL GELME DİYE BİZ NE YAPTIK HIRSIZI YALANCIYI GERİCİYİ YOBAZI BÖLÜCÜYÜ SEÇTİK BAŞIMIZA ONLARDA EL BİRLİĞİYLE ÜLKEYİ BU HALE GETİRDİ EEEE KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ BUYRUN ÇIKIN ŞİMDİ

37
53
yanıtYanıtla
DADAŞ:

Geçmiş olsun Elazığ

61
2
yanıtYanıtla
dikkat:

ELAZIĞ INSANI BABA YIĞITTIR, BURDA BAZI KENDINI BILMEZLER IKILI OYNUYOR BU KALLEŞLERIN OYUNUNA GELMEYIN

51
6
yanıtYanıtla
Ankaralı:

Elazığ candır .Geçmiş olsun

53
3
yanıtYanıtla
Yorumcu baba:

Elazığdan hain çıkmaz

44
7
yanıtYanıtla
23:

elazığı diyarbakırla karıştırmayın iki masum trafik polisini olay var deyip çağıran ve ona kahpece kurşun sıkan alçaklar ordan kaçıp kurtuluyorsa ordaki halktada alçaklık var demektir bu işin imi cimi yok ordaki halk terörist olmasa o alçakları polisten önce kıskıvrak yakalarlardı demekki yardım ediyorlar böyle bir olayı elazığda yapamazlar

44
3
yanıtYanıtla
Laz Mobil-ANDROID:

Elazığlı yobazlar

6
37
yanıtYanıtla
HARPUT:

Elazığlı Merttir , Milliyetcidir , Elazığlı Vatanperverdir, Elazıglı Misafirperverdir , Elazıglı Devletin aynasıdır. , Her zaman devletin yanında olmuştur, Elazıglı Türktür Atatürkçüdür, Elazıglı GAKGOŞtur , MÜSLÜMANDIR. Elazıgsporumuza Süper lig yolunda başarılar dileriz.

31
4
yanıtYanıtla
Enver elazigli:

Bu sehiri karistirmak Türkiyeyi karistirmaktan zordur Elazığ ovası bozkurtlarin yuvasi

31
3
yanıtYanıtla
Tüm 135 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title