Haberler

Elazığ'ın Cadde ve Bulvarları Işıl Işıl

Güncelleme:

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine monte edilen aydınlatma armatürleri şık ve estetik görünümüyle vatandaşların beğenisini topladı.

Elazığ Belediyesi tarafından aydınlatmada yeni döneme gidilerek kentin ana arterleri başta olmak üzere farklı cadde ve bulvarları yeni bir görünüme büründürüldü.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, İmam Efendi Bulvarı, Beyzade Efendi Bulvarı, Ulubey Bulvarı, Malatya Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Saray Bosna Caddesi, Necdet Doğan Caddesi, Fikret Memişoğlu Caddesi, Karşıyaka Mahallesi Çevre Yolu ve Gümüşkavak Mahallesi girişi olmak üzere 893 adet yeni aydınlatma direği monte edilerek halkımızın hizmetine sunuldu.

Enerji sarfiyatının önüne geçebilmek için mevcutta bulunan sodyum buharlı ampüller LED armatürler ile değiştirildi. Rüzgâr yükü ile burkulma riski göz önünde bulundurularak tasarlanan aydınlatma direkleri, şık ve estetik görünümüyle de halkımızın beğenisini topladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Ulubey Elazığ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title