Haberler

Elazığ - İki Kazada 3 Kişi Öldü, 7 Kişi Yaralandı

İki kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı Elazığ'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü 7 kişi yaralandı.

İki kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Elazığ'da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü 7 kişi yaralandı.

Elazığ'dan Kovancılar ilçesine gitmekte olan Hüseyin Akalın'ın kullandığı VN-518-F Hollanda plakalı minübüs, karşı yönden gelen Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Cemal Sağır yönetimindeki 23 K 4043 plakalı otomobil ile karayolunun 21. kilometresinde saat 13.30 sıralarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Sağır'ın eşi Ayten Sağır (43) olay yerinde yaşamını yitirirken ağır şekilde yaralanan Cemal Sağır, Fatma Yalçın, Gülsüm Yalçın ile Hollanda plakalı minübüste yaralanan Cebrail Akalın Elazığ Eğitim ve Araştırma ve Fırat Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı. Oda başkanı Cemal Sağır(44) ile Fatma Yalçın(44) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle Hollanda plakalı minübüsün sürücüsü Hüseyin Akalın ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Elazığ'daki ikinci kaza ise merkez Yurtbaşı beldesi Akmezra mevkiinde meydana geldi. Sürücüleri öğrenilemeyen 23 FC 311 Plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 23 TC 783 plakalı otomobil Yurtbaşı ile Akmezra arasındaki tren istasyonu mevkiinde kafa kafaya çarpıştılar. Kazada hurdaya dönen araçlarda yaralanan ve isimleri isimleri öğrenilemeyen 2'si ağır 5 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Her ik kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Akalın Kovancılar Hollanda Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title