Haberler

"Elazığ Etkin Bir Şekilde Tanıtıldı"

İlimizden birçok kamu kurumu ile şehrimizin marka değeri taşıyan firma ve ticari kuruluşlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinliklerin en çok ziyaret edilen ve ilgi gören standı ise Elazığ Belediyesi'nin standı oldu.
Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi'nin tanıtım günlerine katkı sunan kurumların ilk sırasında yer aldığını belirtti. Günler öncesinden tanıtım günleri için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, belediye bünyesinde birçok birim müdürlüğünün ortaklaşa ve koordineli çalışmasıyla tanıtım günlerine kusursuz hazırlandıklarını kaydetti.

Açıklamasında Özel Kalem Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Elazığ özlemi çeken hemşehrilerimiz için halk oyunları ekibimiz mahalli oyunları tanıtım günleri içerisinde unutulmaz anlar yaşattılar. Kürsübaşı dinletisiyle konuklarımız zaman zaman duygulandı ve zaman zaman da eğlenceli dakikalar yaşadılar. Yine yöresel ikramlarımız orcik, ağın leblebisi, çedene kahvesi, kuru üzüm, badem ve badem şekerimiz ile Elazığ usulü çiğköftemiz de yoğun bir ilgi gördü ve ilk kez bu yiyecek ve içeceklerimizi tadan konuklarımız son derece olumlu düşüncelerle standımızdan ayrıldılar" dedi.

Değerlendirmesinin son bölümünde Elazığ'ın tanıtımına katkı sunmak adına bu tür etkinliklere destek vereceklerini söyleyen Başkan Mücahit Yanılmaz, "etkinliklerin başarıyla sonuçlanmasında gayret gösteren Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlar ile özel sektör temsilcilerine, ELFED Yönetim Kurulu Başkanı Faik İçmeli ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İstanbul'da ikamet eden işadamlarımız ve sanatçılarımıza, etkinliklerin dört gün boyunca Elazığ'a ve tüm dünyaya duyurulmasını sağlayan, canlı yayınlarla şehrimizin tanıtımına büyük katkı sunan Kanal Fırat, Kanal 23 ve Kanal E ile diğer ulusal kanallarımıza, etkinlikleri sayfalarına taşıyan yazılı basın kuruluşlarımıza, tanıtım günlerinde görev alan personele ve İstanbul'da bizleri yalnız bırakmayan çok değerli hemşerilerimize kalbi teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu etkinlikler vesilesiyle aziz şehir Elazığ etkin bir şekilde tanıtılmış ve şehrin daha da kalkınması ve gelişmesi yolunda yeni hedefler için yeni çalışmalara kapı aralamıştır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mücahit Yanılmaz İstanbul Elazığ Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title