Haberler

Elazığ Ekmeğini Kardeş Suriye Halkıyla Paylaşıyor

Her gün bombaların yağdığı ve iç savaşın büyük yıkımlara sebep olduğu Suriye'de, savunmasız mazlum halkın hayatta kalma mücadelesine zorlu kış şartlarının da eklenmesiyle temel ihtiyaçların dahi giderilmesi noktasında ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor.


Elazığ Belediyesi, İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi ve Memur-Sen İl Temsilciliği işbirliğiyle, Suriye'de yaşam mücadelesi veren mazlumlara destek amacıyla başlatılan un ve battaniye toplama kampanyası sürüyor. Düzenlenen pek çok yardım kampanyası ile Suriyeli mazlumlara yardım elini uzatan Elazığ, bu kez de kardeşiyle ekmeğini paylaşıyor.

11 Ocak-31 Ocak 2017 tarihlerini kapsayan kampanya doğrultusunda toplanan un ve battaniye yardımları, Suriye'nin iç kesimlerinde, ağır şartlar altında, kamplarda yaşayan mazlumlara ulaştırılacak.

Kampanyaya destek çağrısını yineleyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Suriye'de mazlum halk yaşam mücadelesi verirken, tüm dünya ise insanlık sınavı veriyor. Asırlarca birlikte yaşadığımız, aynı inanca mensup kardeşlerimiz bugün zalimlerin zulmü altında hayatta kalmaya çalışıyor. Elazığ olarak daha önceki yardım kampanyalarında olduğu gibi bir kez daha kardeşlerimize sahip çıkarak, kardeşlik ve insanlık görevimizi yerine getireceğiz." Dedi.

Kampanyaya destek vererek bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar için İHH İnsani Yardım Vakfı Elazığ Şubesi ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bağış kabul noktası oluşturulurken, vatandaşlar Kuveyt Türk üzerinden 989898-09 nolu hesaba 'Suriye Kampanyası' başlığı altına bağışta bulunabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title