Haberler

Elazığ'dan Kısa Kısa

Elazığ Belediyesi Aile Psikolojik Danışma Merkezi tarafından mahkumlara "uyuşturucu ve madde bağımlılığı" eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklulara yönelik seminere, Aile Psikolojik Danışma Merkezinde görevli psikolojik danışman Necdet Aksakal ile sosyologlar Semra Altuğ ve Ayşe Keskin konuşmacı olarak katıldı.

Aksakal, madde kullanımının bireylerin hayatında yaratacağı olumsuzluklara dikkat çekti.

Su kesintisi

Elazığ'da su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ana terfi hattında bakım-onarım çalışmaları nedeniyle merkez Ataşehir, Abdullahpaşa, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent Mahalleleri dışındaki mahallelere yarın sabah saat 8.00 itibariyle 24 saat süreyle su verilemeyeceği belirtildi.

Kesinti nedeniyle vatandaşların tedbir almaları istendi.

Asfalt çalışmaları

Elazığ Belediyesi, cadde ve sokaklarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hicret Mahallesi'nin arterleri arasındaki otobüs ve minibüs güzergahı olarak kullanılan Efsane Sokak'ta asfalt yenileme çalışması başlattı.

Söküm çalışmaları tamamlanan caddede, ekipler asfalt serim çalışması yürütüyor.

Cadde çalışmalar kısa sürede tamamlanarak ulaşıma açılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Aksakal Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title