Haberler

Elazığ'dan Kısa Kısa

Elazığ’ın Keban ilçesinde meşe ağaçları ve meyve bahçeleri çıkan yangında zarar görürken, yağış sonrası oluşan su taşkınları da tali yollarda geçici olarak kapanmalara neden oldu.

Elazığ'ın Keban ilçesinde meşe ağaçları ve meyve bahçeleri çıkan yangında zarar görürken, yağış sonrası oluşan su taşkınları da tali yollarda geçici olarak kapanmalara neden oldu. Maden ilçesinde ise aile hekimliğinde hırsızlık meydana geldi.

Keban ilçesi Ulupınar köyü sınırları içerisinde bulunan 3 kişiye ait 40 dönümden fazla bahçede henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangında, bahçede bulunan meyve ve meşe ağaçları yanarak zarar gördü.

Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, askerlerinde yardımı ile yangını kontrol altına alarak söndürdü.

YAĞMUR, HEYELANA NEDEN OLDU

Elazığ'ın Keban ilçesinde yağmur yağışının etkili olması nedeniyle köy yollarında meydana gelen heyelan yolların kapanmasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, ilçede etkili olan dolu ve yağmur yağışının ardından,Keban'ı 7 köyü bağlayan grup yolunda heyelan oldu. Heyelan nedeniyle, yol kapandı. İlçe Belediyesi'ne ait iş makineleri tarafından heyelan nedeniyle kapanan yol açıldı.

MADEN'DE SAĞLIK MERKEZİ SOYULDU

Elazığ'ın Maden ilçesinde bulunan aile hekimliği ve toplum sağlık merkezi kimliği belirsiz şüpheliler tarafından soyuldu.

Edinilen bilgiye göre, Maden Aile Hekimliği ve Toplum Sağlık Merkezi binasına bodrum kattın penceresinden giren hırsız veya hırsızlar, kapıları kırarak odalara girdi. Odalarda bulunan 1 dizüstü bilgisayar, 2 yazıcı, 1 fotoğraf makinesi ile 4 adet monitörü çalarak kayıplara karıştı. Sabah aile hekimliğine gelen sağlık görevlileri hırsızlığı fark ederek polise durumu bildirdi. Polis ekipleri hırsız veya hırsızları yakalamak için olay yerinde inceleme yaparak çalışma başlattı.

Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ulupınar Elazığ Keban Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title