Haberler

Elazığ'daki Uyuşturucu Operasyonunda 4 Kişi Tutuklandı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Özel Harekat ve komando birliklerinin katılımıyla yaptığı operasyonda 1 ton kubar esrar ve 60 bin kök Hint keneviri ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Özel Harekat ve komando birliklerinin katılımıyla yaptığı operasyonda 1 ton kubar esrar ve 60 bin kök Hint keneviri ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki gün, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı birimlerin 6 ay süren çalışması sonucu Elazığ'ın Palu ilçesi Gökdere ve Kırkbulak köyleri kırsalına aralarında Jandarma Özel Harekat ve komando birliklerinin de bulunduğu 360 asker ile operasyon yapılmıştı. Yapılan operasyonda 17 tarlada 1 ton kubar esrar ile 60 bin kök Hint keneviri ele geçirilmişti. Operasyona ilgili de şüpheliler M.B., Z.Ö., Y.Ö. ve S.G. yakalanmıştı.

Yakalanan 4 şüpheli uyuşturucu madde üretimi ve ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title