Haberler

Elazığ'da Yolcu Otobüsünde 63 Kilogram Esrar Elegeçirildi

Elazığ'da yolcu otobüsünde 63 kilogram esrar elegeçirildi ELAZIĞ'da Jandarma ekipleri tarafından Diyarbakır istikametinden gelen bir yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada 63 kilogram esrer elegeçirildi.

Elazığ'da yolcu otobüsünde 63 kilogram esrar elegeçirildi

ELAZIĞ'da Jandarma ekipleri tarafından Diyarbakır istikametinden gelen bir yolcu otobüsünün bagajında yapılan aramada 63 kilogram esrer elegeçirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Elazığ'ın sivrice ilçesi Güney köy mevkiinde Diyarbakır istikametinden İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsünü durdurarak arama yaptı. Uyuşturucu aramasında kullanılan Cesur ve Badi isimli iki detektör köpeğin tepki vermesi üzerine otobüsün bagaj bölümünde bulunan iki valiz çıkarıldı. Valizler açıldığında özel vakumlanarak paketlenmiş 63 kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili olarak İ.S isimli yolcu gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Siyah ve:

Bütün pislik batıya doğudan geliyor. Terör, uyuşturucu, kaçak mazot, uyuşturucu hepsi doğuda. Hep suç olan işlerle uğraşmayı bırakın yeter artık iyi ve faydalı işlerde yapın.

7
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Elazığ jandarma ekiplerini Kutlarım. Çocuklarımızı zehirleyen bu adi zehir tüccarlarına fırsat vermediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title