Haberler

Elazığ'da Terör Operasyonu: 7 Gözaltı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Polis ekiplerinin emniyetten çıkışları Polislerin bazı adresler önünde güvenlik önlemi alması Şüphelilerin sağlık kontrolü için hastaneye getirilişi Elazığ'da terör operasyonu PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Çelik ve eski HDP İl Başkanı Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı Elazığ'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, eski HDP İl Başkanı Yunus Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Polis ekiplerinin emniyetten çıkışları

Polislerin bazı adresler önünde güvenlik önlemi alması

Şüphelilerin sağlık kontrolü için hastaneye getirilişi Elazığ'da terör operasyonu

PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Çelik ve eski HDP İl Başkanı Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

Elazığ'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, eski HDP İl Başkanı Yunus Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 8 adrese operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Koç, HDP Merkez İlçe Başkanı Çelik, eski HDP İl Başkanı Güneş ile 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde HDP'den Elazığ milletvekili adayı olan İbrahim Bingöl'ün de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.

Söz konusu adreslerde yapılan aramada örgütsel doküman da ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title