Haberler

Elazığ'da Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Toplantısı

Elazığ’da Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı yapıldı.

Elazığ'da Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı yapıldı. Elazığ Eczacılar Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıya kentte faaliyet gösteren STK temsilcileri ve Elazığ Milli Eğitim müdürü Ahmet Bağlıtaş katıldı.

Elazığ Sivil Toplum Kuruluşları Platformu dönem sözcüsü İbrahim Bahşi platformun Mart ayı çalışmaları ve gündem konuları hakkında bilgi verdi. Bahşi, toplantının ana gündeme 7 Haziran seçimleri olduğunu ifade ederek, "Bu ay itibariyle ilk olarak konumuz yaklaşan seçim öncesi Elazığ'ın geleceği açısından önemli olan milletvekili seçimleridir. Burada fikir ve düşüncelerimizle Elazığ'a nasıl bir milletvekil hizmet etmeli, aranan özellikler ne olmalı bunlar hakkında tartışacağız. Diğer gündem konularımız ise yeni bir öğretmen evi, Sivrice ilçemize hizmet içi eğitim merkezi açılması ve Yimpaş binası konuları üzerinde duracağız" dedi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, toplantıda söz alarak, Yimpaş binasının satış kararının alınmadığını ancak satış izninin söz konusu olabileceğini söyledi. Bağlıtaş,"16 Mart'ta Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden talepte bulunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ise Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına bu talebi ileterek trampa yoluyla yani her hangi bir şehirde, her hangi bir mekanda bir başka binayla, bir başka arsayla burayı değiştirerek burayı Maliye Bakanlığına alacak. Maliye Bakanlığı'na aldıktan sonrada Milli Eğitim Bakanlığı'na kullanılmak üzere bize tahsis edilecektir" diye konuştu.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Mart ayı toplantısı katılımcıların soru cevaplarının ardından son buldu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title