Haberler

Elazığ'da Sağanak Yağış

Elazığ’da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hafta sonuna kadar devam edecek.

Elazığ'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış hafta sonuna kadar devam edecek. Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da yağışların gün boyu belirli aralıklarla sağanak şekilde devam edeceği, Bingöl ile Tunceli'de ise şiddetli yağmur yağışının beklendiği öğrenildi.

Türkiye genelinde bir çok ilde olduğu gibi Elazığ'da da sağanak yağış etkili oldu. Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece yarısına kadar devam eden yağmur nedeniyle, yollarda su birikintileri oluşurken, zaman zaman bazı bölgeler de de rögarlar taştı. Sabaha karşı etkisini kaybeden yağışın ardından Elazığ Belediyesi'ne bağlı ekipler, gerekli çalışmalar yapması su taşkınlarının oluşmasını engelledi.

Sabah saatlerinde yağmur yağışı tekrar başlarken, yağışların bugün belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

Elazığ'da bulunan 13. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Elazığ, Malatya ve Adıyaman'da sağanak yağmur, Bingöl ve Tunceli'de ise şiddetli yağmur yağışının olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 11 ile 13 derece arasında olacağı öğrenildi.

13. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Perşembe günü hariç Cumartesi gününe kadar yağışların belirli aralıklarda devam edeceğini beklediklerini ifade etti. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Malatya Bingöl Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title