Haberler

Elazığ'da Sağanak Etkili Oldu

Elazığ’da meteorolojinin önceden uyardığı sağanak yağış etkili oldu.

Elazığ'da meteorolojinin önceden uyardığı sağanak yağış etkili oldu. Yağmur nedeniyle, yollarda su birikintileri oluşurken, araç sürücüleri de zor anlar yaşadı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için bugün ve yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteorolojinin önceden uyardığı gök gürültülü sağanak yağış Elazığ'da etkisini gösterdi. Öğleden sonra başlayan sağanak yaklaşık yarım saat sürdü. Yağmur nedeniyle oluşan su birikintileri Cahit Dolakay Bulvarı başta olmak üzere bazı bölgelerde su birikintisine neden oldu. Araçların güçlükle seyrettiği su birikintileri Belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalarla giderildi.

Elazığ Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi yaptığı açıklamada, Rüzgarın yer yer kuvvetli esmesi, sağanak yağışlarla birlikte muhtemel bölgelerde dolu yağışlarına karşı da meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililer ile vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmasını istedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Tunceli Bingöl Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title