Haberler

Elazığ'da Orman Yangınları ile Mücadele Protokolü İmzalandı

Güncelleme:

Elazığ Vali Yardımcısı Yılmaz başkanlığında, 18 kamu kurumunun katılımıyla toplanan kurulda, Elazığ ili orman yangınları ile mücadele işbirliği protokolü imzalandı.

Elazığ Vali Yardımcısı Üzeyir Yılmaz başkanlığında, 18 kamu kurumunun katılımıyla toplanan kurulda, 2015 yılı için Elazığ ili orman yangınları ile mücadele işbirliği protokolü imzalandı.

Elazığ'da orman yangınları için gerekli önlemlerin alınması ve orman yangınları ile etkin mücadele yapmak için orman teşkilatı ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları arasında organizasyonun sağlanması amacıyla alınan 18 karardan oluşan işbirliği protokolü imzalandı. Orman Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, bölge müdürlüğünce yapılan bir sunumda katılımcılara, alınan yangın tedbirleri hakkında ve Türkiye'de geçen yıl gerçekleşen yangın oranları hakkında bilgiler aktarıldı. Bölge müdürlüğü tarafından, orman teşkilatının söndürme gücü, araç ve ekipman sayıları ile orman yangınları istatistik bilgiler, hazırlanan sinevizyon gösterisiyle paylaşıldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title