Haberler

Elazığ'da İş'le Buluşmalar Toplantısı Yapıldı

Türkiye İş Bankası'nın İş'le Buluşmalar toplantısının 36'ncısı 'İş dünyasında öne çıkan potansiyeller ve Elazığ paneli Elazığ'da yapıldı.

Türkiye İş Bankası'nın İş'le Buluşmalar toplantısının 36'ncısı 'İş dünyasında öne çıkan potansiyeller ve Elazığ paneli Elazığ'da yapıldı.

Türkiye İş Bankası'nın Dünya Gazetesi'nin katkılarıyla düzenlediği geleneksel İş'le Buluşmalar projesi kapsamında 'İş dünyasında öne çıkan potansiyeller ve Elazığ paneli Elazığ Akgün Otel'de düzenlendi. Toplantıya, İş Bankası Müdürü Adnan Bali, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, Alarko Holding Genel Koordinatörü Ayhan Yavrucu ile moderatör Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, panelistler Ege Jeoteknik Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çalapkulu, Okan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Taner Berksoy, Dünya Gazetesi Yazarı Rüştü Bozkurt ile bankacılık sektörü ve iş dünyası katıldı.

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, yüzyıllara dayanan Harput geçmişi olan Elazığ'ın potansiyelinin bundan sonrası için umut verecek imkanlar içerdiğini belirterek, şöyle dedi:

"İş Bankası olarak biz kamu bankası olarak illerin gelişmişlik düzeyini içeren kriterlerimiz var. Biraz dışarıdan baktığımızda Elazığ'ı iyi tanıtamadığımızı görüyoruz kapalı kutu. 28'inci sırada. Sosyal olarak 3 sıra atlamış. Özellikle enerji dediğimizde Türkiye'nin en eski dev yatırımı olarak Keban akla geliyor. Tekstil, hayvancılık, tarım, enerji anlamında dev bir kent Elazığ. Malatya'dan sonra sanayi stiline göre en çok işyeri olan bir kentimiz Elazığ. Elazığ'da bankacılık sektörü olarak Elazığ paralel bir artış göstermiş. Yüzde 55 civarında Türkiye'de nasıl bir artış olmuşsa Elazığ'da öyle bir artış olmuş. Kentin geleceği açısından da iyi bir gösterge. Pazar paylarımızdan memnun değiliz. Konuşma metnimde Pazar payında verileri çıkarttığım tek il Elazığ. Bunun kusuru size ait değil. Yeterince İş Bankası'nın Elazığ'da ağırlığını hissettiremedik ama el birliğiyle bunun üstesinden geleceğiz. İş hayatında keşke diye bir şey olmaz. Bizim buna hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum bu toplantıda bunu söyleyeyim. Elazığ'da 2 katına kadar şube açma potansiyelimiz var. Biz bu piyasada bu ilde Kovancılar dahil olmak üzere 5 şubeyle en fazla şubeye sahip olan özel bankayız. Bu şubeleri gelirler artsın kıymetler artsın diye yaptık. Elazığ'ın bu konuda teveccühü az değil. 64 yıl önce açmışız ilk şubemizi. 64 yıllık bir bağımız var. Bu kadar güzel bir İş Bankası tarihi olamaz arşivlerde o kadar güzel ki bu 64 yıl. Biz ticaret erbabı bunu böyle biliyor ve inanıyoruz. Bu hususta mevzuatı geniştir. Ancak böyle bir bankanın mevcudiyetine ihtiyacımız vardır. Bunun arkasında durmaya devam edeceğiz. Elazığ'da 200 milyon liralık bir mevduat, 300 milyon liralık bir kredi mevduatımız var."

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, bankanın yaptığı çalışmaları anlatarak, global kriz ve geleceğe yönelik perspektiflerini de paylaşmak istediğini belirterek, "Hepimiz hatırlayacak olursak 2008'in başından beri bir global kriz lafı tutturuldu gitti. Hızlı bir ekonomik daralma yaşadık. Fakat daha sonra mali ve bütçe disiplini, ekonomimiz sayesinde kamu daralmaya karşı büyüme yakalayıp farklı bir büyüme trendine girebildi. Bu olumlu ayrışma genel olarak krizden bizi korudu" dedi. - Elazığ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Bali İş Bankası Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title