Haberler

Elazığ'da Freni Boşalan Kamyon Eve Girdi, Yaşlı Kadın Ölümden Döndü

Elazığ'da freni boşalan hafriyat kamyonu, ahşah evin duvarını yıkarak mutfağa girerken, evdeki başka bir odada kalan 83 yaşındaki Gülenber Kavak, ölümden döndü.

Elazığ'da freni boşalan hafriyat kamyonu, ahşah evin duvarını yıkarak mutfağa girerken, evdeki başka bir odada kalan 83 yaşındaki Gülenber Kavak, ölümden döndü.

Elazığ'da Hüseyin Türkoğlu'nun kullandığı 23 BK 409 plakalı hafriyat kamyonu, freninin boşalması üzerine Kırklar Mahallesi Beğendik Sokak'taki Gülenber Kavak'a ait ahşap evin duvarını yıkarak mutafağa girdi. Evin başka odasında kalan 83 yaşındaki Gülenber Kavak, şanseseri ölümden kılpayı kurtuldu.

Kamyon sürücüsü Hüseyin Türkoğlu, mahalledeki temel kazı çalışmasından hafriyat yükü almak için geldiğini belirterek, "Kamyonu durdurdum, el frenini çektikten sonra yoldaki dubayı almak için indiğimde kamyon geri, geri gitmeye başladı ve eve girdi" dedi.

5 kişinin yaşadığı Kavak ailesinden Ziya Kavak, 83 yaşındaki Gülenber Kavak'ın evde olduğu sırada kazanın meydana geldiğini ifade ederek, "Freni patlayan kamyon evimizin içerisine girdi. Allah can sağlığı versin evde 5 kişi yaşıyoruz ama evde yoktuk, annem yalnızdı. Annemin yattığı kısıma değil de mutfak kısmına girmiş. Kaza artık yapılacak bir şey yok" dedi. Büyük bir gürültü ile bir anda toz içerisinde kaldığı belirten Gülenber Kavak da, "Yatıyordum, deprem oldu sandım. Aniden kalktım nereye kaçacağımı şaşırdım. Baktım komşular zili çaldılar, "teyze kalk" diye seslendiler. Kalktım kapıyı açtım ev toz duman içerisinde kalmıştı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Türkoğlu Beğendik Elazığ Kavak 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title