Haberler

Elazığ'da Coşkulu 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü Elazığ’da da coşkulu bir şekilde kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü Elazığ'da da coşkulu bir şekilde kutlandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ'da da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü kutlandı. Kutlamalar, sabah öğretmen evinde başladı. Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Zorluoğlu ve protokol üyeleri valilikte tebrikleri kabul etti.

Daha sonra Elazığ Belediyesi önünde düzenlenen törene geçildi. Törene Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kurum ve daire müdürleri, askeri ve emniyet personeli, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Törenin yapıldığı alanda evler tamamen Türk bayrakları ile süslendi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Yüzbaşı İsmail Şen yaptı. Askeri bando eşliğinde askeri personel ve askeri araçlarla kortej geçişi yapılmasıyla tören sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Yanılmaz Murat Zorluoğlu Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title