Haberler

Elazığ'da Camiler Onarılacak

Elazığ'da Bazı Cami ve Mescitlerin Onarılacağı Bildirildi. Onarımlarla İlgili İhalelerin 28 ve 29 Mayıs Günlerinde Gerçekleştirileceği Açıklandı.

Elazığ'da bazı cami ve mescitlerin onarılacağı bildirildi. Onarımlarla ilgili ihalelerin 28 ve 29 Mayıs günlerinde gerçekleştirileceği açıklandı.

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Harput Alacalı Mescit, Harput Ağa Camii, Mollakendi IV. Murat Camii ve Merkez Kesrik Camii'nde rolöve, restorasyon, restitüsyon projeleri, sokak sağlıklaştırma, çevre düzenleme projeleri için açık usul ile ihale yapılacağı kaydedildi. Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü işlerin ihalesi için ilan yayınlarken, Harput Alacalı Mescit ve Harput Ağa Camii için 28 Mayıs Çarşamba, Mollakendi IV. Murat Camii ve Merkez Kesrik Camii için de 29 Mayıs Perşembe günü ihale gerçekleştirileceği ifade edildi. İhaleyi kazanan firmaların 150 gün içinde çalışmaları tamamlamaları gerekiyor.

(EK-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title