Haberler

Elazığ'da 121 Bin 777 Öğrenci Karne Aldı

Elazığ’da 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonunda 436 okulda 121 bin 777 öğrenci karne aldı.

Elazığ'da 2013-2014 eğitim öğretim yılı sonunda 436 okulda 121 bin 777 öğrenci karne aldı. Karnesini Vali Ömer Faruk Koçak'ın elinden alan bir öğrenci, karnesinde zayıf notlar olduğu için gözyaşlarını tutamadı.

Elazığ'da Av. İbrahim Gök İlkokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, okulun yapımını üstlendiği için okula adını veren iş adamı Av. İbrahim Gök, veliler ve öğrenciler katıldı. Vali Koçak ve beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilere karne dağıttı. Karne dağıtım sırasında Vali Koçak ve öğrenciler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Karnesini Vali Koçak'tan alan Mehmet Gökdere adlı bir öğrenci karnesinde zayıf notlar olması nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Vali Koçak öğrenciyi teselli ederek bundan sonra daha başarılı olabilmesi için çok daha gayretli olması gerektiğini dile getirdi. Küçük öğrenci de kötü karneyle Vali Koçak'ın yanında üzüldüğünü ve bu nedenle ağladığını belirterek, ileride Türkçe öğretmeni olmak istediğini ve bunun için daha çok çalışacağını vurguladı.

Okul bahçesinde yapılan törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bağlıtaş, karne sonuçlarının başarı veya başarısızlık anlamına gelmediğini ifade ederek, velilere uyarılarda bulundu ve çocuklarına karne sonuçlarına göre muamele yapmaları gerektiğini kaydetti.

Karne dağıtımı öğrencilere çeşitli hediyeler verilmesiyle sona erdi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Gök Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title