Haberler

Elazığ'da 10 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Elazığ’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir otobüste valize gizlenmiş 10 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, 1 şüpheli yakalandı.

Elazığ'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada bir otobüste valize gizlenmiş 10 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, 1 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Elazığ- Diyarbakır karayolunda çalışma yaptı. Yapılan çalışmada durdurulan bir yolcu otobüsünde narkotik köpeği ile arama yapıldı. Narkotik köpeği, bagajda bulunan bir valize tepki verdi. Polis ekipleri açtıkları valizde poşetle özenle sarılmış 10 kilo 64 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Valizin sahibi olduğu öğrenilen 1 şüpheli otobüste gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. İfadesi alınan şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title