Haberler

Elazığ-Çatı Katındaki Yangın Korkuttu

Çatı katındaki yangın korkuttuElazığ'ın Yenimahalle de bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen neden çıkan yangın mahalle sakinleri arasında korku yaratırken güçlükle kontrol altına alındı.

Çatı katındaki yangın korkuttu

Elazığ'ın Yenimahalle de bir apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen neden çıkan yangın mahalle sakinleri arasında korku yaratırken güçlükle kontrol altına alındı. Alevlere müdahale sırasında bir itfaiye eri dumandan etkilenmesi, diğeri de cam kırıkları parçası nedeniyle hastaneye götürüldü.

Elazığ merkez Yenimahalle İbrahim Paşa Sokak üzerindeki Gök Apartmanı'nın çatı katında bugün saat 21.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çatıdaki izolasyonların da tutuşmasıyla alevler kısa sürede çatıyı sardı. Haber verilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, mahalle sakinleri panik ve korku yaşadı. Polis ekipleri sokak üzerindeki vatandaşları uzaklaştırarak itfaiye ekiplerinin rahat çalışmasını sağladı.

Çatı katının alevler içinde kaldığı yangın yaklaşık 2 saat süren çalışma ile diğer katlara ve bitişiklerdeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye ile kırılan cam parçalarının isabet ettiği diğer itfaiye eri sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Elazığ 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title