Haberler

Elazığ Belediyesinin 370 Şanslı Memuru Ek Gelire Kavuştu

Bem-Bir-Sen ile Elazığ Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile belediyede çalışan 370 memur, her ay 372 lira ek gelire kavuştu.

Bem-Bir-Sen ile Elazığ Belediyesi arasında imzalanan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi ile belediyede çalışan 370 memur, her ay 372 lira ek gelire kavuştu.

Sözleşme Bem-Bir-Sen Genel Merkezi'nde Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay arasında imzalandı. İmza törenine Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, Zabıta Müdürü Abdullah Özer Demirel, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç, Gürkan Alper, Recayi Karslı, Bem-Bir-Sen Elazığ İl Başkanı Süleyman Akay ve Bem-Bir-Sen üyeleri katıldı. Törende konuşan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Elazığ Belediyesi ile yapılan bu sözleşmenin bir ilki oluşturduğunu belirtirken, "Bu sözleşme Bem-Bir-Sen Genel Merkezinde yaptığımız ilk sosyal denge sözleşmesidir. Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz. Çalışmalarında başarılar dileriz. Sendika olarak bundan sonraki çalışmalarında da her zaman yanındayız. Ekip ruhu içerisinde çalışanlarımız işverenlerinin kendilerine vereceği iyileştirme ücreti ile performanslarını daha da yukarılara taşıyacaktır. Bu çalışmalar ile Elazığ daha güzel hizmetler alacaktır. Birlik beraberlik içinde karşılıklı diyalog ile çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

Çalışanların kazanımlarının sendika olarak kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Turbay, şunları söyledi: "Ancak hepsinden önemlisi milletimizin geleceğidir. Biz bu anlayışla bu düşünce ile sendikacılık yapıyoruz"

"TÜRKİYE'Yİ YURT DIŞINDA İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTEYENLER ILO'DAKİ KAZANIMLARI GÖRMEZDEN GELİYOR"

ILO Genel Kurulu'na katılmak üzere bir haftadır Cenevre'de bulunan ve çeşitli temaslar gerçekleştiren Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay, bu temaslarına ve izlenimlerine ilişkin katılımcılara bilgi de verdi.

ILO'nun yeni yönetimine Türkiye damgası vurulduğunu anlatan Turbay, şunları söyledi: "Özellikle Türkiye genelinde bazı kesimler yurt dışında Türkiye'yi itibarsızlaştırmak için çaba gösteriyor. Halbuki durum tam tersi. ILO'da gördüğümüz manzara çok daha iyi konumda. Türkiye ILO yönetim kuruluna alındı. Türkiye 255 delegenin 242'sinin oyunu alarak ILO yönetimine seçildi. Bu Türkiye'nin sorumluluğunu daha da artırdı. Bu durum Türkiye'nin dış itibarının her geçen gün daha çok yükseldiğini yansıtıyor. Türkiye artık ILO'nun yani kara listesinden, üçüncü dünya ülkeleri arasından ILO yönetiminde söz sahibi ülke konumuna geçti."

"ÇALIŞANLARIMIZIN MUTLU OLMASI ŞEHRİMİZİN MUTLU OLMASI DEMEKTİR"

İmza töreninde konuşan Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, göreve geldikleri günden bu yana bütün icraatlarda önceliklerinin çalışanların mutluluğu olduğunu belirterek, "Çalışanlarımızın mutluluğu bizim olmazsa olmazımızdır. Çünkü çalışanlarımız ne kadar mutlu olursa şehir o kadar mutlu olur. Şehirde yaşayan insanımız mutlu olur ve büyük bir özveri ile hizmet eder" dedi.

Hedeflerinin Elazığ'ı şehir bazında, bütün kesimlerin rahatça yaşayabileceği bir şehir haline getirmek olduğunu belirten Yanılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elazığ'ı mutlu bir şehir haline getirmek istiyorsak çalışanlarımızın mutluluğunu esas almalıyız. Bu açıdan önümüzdeki süreç Elazığ Belediyesi'nde çalışan bütün personelin mutlu olduğu bir süreç olacaktır. Bu SDS'de oraya giden yolda atılan büyük bir adımdır. Türkiye'de insana hizmetin öncelikli olduğu ve 1000 yıldır medeniyetimizin şehirleşme yapısına uyguladığı bir belediyecilik anlayışı başlıyor. Biz sokaklarımızı, caddelerimizi yaparken bir medeniyetin temsilcileri olduğumuz inancı ile hareket etmeliyiz."

Sendikacılığın sadece yönetimlerle kavga etmek olmadığını, iyi bir diyalogla sendikal mensuplara iyi bir gelecek vaad etmek olduğunu Bem-Bir-Sen'in fiili duruşuyla gösterdiğini kaydeden Yanılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: "Türkiye Bem-Bir-Sen'in fiili duruşuyla yeni bir sendikal anlayış görüyor. 70'li, 80'li yılların kavgacı sendikacılığı değil, çalışanlarının mutluluğunu esas alan, diyalog içinde problemleri çözen bu sendikal anlayıştan dolayı Bem-Bir-Sen'i tebrik ediyorum"

Tören, karşılıklı atılan imzalardan sonra verilen hediyelerle sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Yanılmaz Abdullah Özer Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title