Haberler

Elazığ Belediyesi Tanıtım Günleri'ne Hazır

Güncelleme:

İstanbul Feshane'de bugün başlayan ve 7 Eylül 2014 tarihine kadar devam edecek olan 2.İstanbul Elazığ Tanıtım Günleri için Elazığ Belediyesi hazırlıklarını tamamladı.

Şehrin en iyi şekilde tanıtımı adına Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Başkanlığında geniş bir kadroyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi'nin tanıtım günlerindeki standı da Feshane'nin adeta misafir odası oldu.
Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü diğer tanıtım günlerinde olduğu gibi bu tanıtım günlerinde de vatandaşlara Elazığ'ı tanıtan ücretsiz yayınlar dağıtırken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ise ikram ettiği çedene kahvesi, orcik, ağın leblebisi ve dut başta olmak üzere çeşitli yöresel ürünler ile ilgi odağı oluyor. Birbirinden güzel Harput Musikisi eserleri de tanıtım günlerine renk katıyor, memleket hasreti çeken Elazığlılar halk oyunlarına da sık sık katılım gösteriyorlar.
Öte yandan tanıtım günlerinin ilk günü olmasına karşın ulusal ve yerel birçok yayın kuruluşu da Elazığ Belediyesi standına yoğun ilgi gösteriyor. İstanbul 1 Tv, Haber 7 başta olmak üzere çeşitli diğer basın kuruluşları belediyenin standından canlı yayınlar düzenliyorlar. İstanbul 1 TV'de gün içerisinde haber bültenlerinde canlı yayınlarla tanıtım günlerini ekranlarına taşırken, televizyon muhabirlerinden Saliha Şanlıer'de Belediyenin standı hakkında övgü dolu ifadeler kullanarak, Elazığ hakkında bilgileri izleyicilerine aktarıyor.
Tanıtım günlerine katılan Elazığlılar da Elazığ Belediyesi standına yoğun bir ilgi gösteriyorlar. İkram edilen çay ve suların yanı sıra çedene kahvesi ve ikram edilen yöresel ürünler dolayısıyla yetkililere teşekkür eden Elazığlılar, duymuş oldukları memnuniyeti Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ederek ifade ediyorlar.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'da tanıtım günleri kapsamında yerli ve yabancı misafirlerini Elazığ Belediyesi standında en iyi şekilde ağırlarken şehir hakkında bilgiler verip, özellikle tanıtım günlerine katılım gösteren yabancı yatırımcıların Elazığ'a yatırım yapmaları halinde gereken desteği vereceklerini belirtiyor.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Mücahit Yanılmaz İstanbul Elazığ Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title