Haberler

Elazığ Belediyesi Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Elazığ belediyesi çalışmalarına kentin dört bir tarafında aralıksız olarak devam ediyor.

Elazığ belediyesi çalışmalarına kentin dört bir tarafında aralıksız olarak devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi'nde başlatılan yeni imar yolu yapım çalışmaları sürüyor. İnşası tamamlanan yerleşim alanlarıyla bağlantı sağlayan 350 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki Kılıçhan Sokak'ta istinat duvarı yapımı tamamlanırken, asfalt serim çalışmalarına başlandı. Bağlantı yolunun tamamlanmasının ardından trafik akışında bölgede yaşanan aksaklıklar giderilerek, daha rahat bir ulaşım imkanı sağlanmış olması planlanıyor.

Bosna Hersek Bulvarı'nda çalışmalar sürüyor

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Elazığ Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi kapsamında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda, altgeçit yapım projesinin kapalı alan bölgesinde yer alan tabliye beton döküm işlemleri ve başlık kirişi beton döküm çalışması tamamlandı. Bulvar girişinde yer alan istinat duvarları yapım çalışmalarına başlanırken, bir yandan da fore kazık çalışma alanında hafriyat alım işi sürdürülüyor.

Kent merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltarak, araç seyir hızını artıracak Bosna Hersek Bulvarı Peyzaj ve Altgeçit Projesi'nin tamamlanmasıyla hem cadde yepyeni bir kimliğe kavuşacak, hem de şehrin geleceğine yönelik önemli bir yatırım tamamlanarak, hizmete sunulmuş olması hedefleniyor.

Yeni Mahalle'de yol ve kaldırımlar yenileniyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce şehrin dört bir yanında asfalt bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam ederken, bir yandan da kaldırım yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Belediyenin çalışmaları doğrultusunda Yeni Mahalle'nin çeşitli cadde ve sokaklarında kaldırımlar sağlam, dayanıklı ve üç boyutlu bir görsellik sunan renkli kaldırım taşlarıyla döşeniyor. Ekipler tarafından Yeni Mahalle'nin ana ve ara arterlerinde 8 bin 740 metrekare yol parkesi, 2 bin 600 metrekarelik alanda üç boyutlu parke taşı döşemesi, 2 bin 200 metrekarelik alanda ise bordür taşı döşeme çalışmasının gerçekleştirildiği bildirildi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title