Haberler

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz, görevine başladı -

AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, görevi Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı.

AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, görevi Süleyman Selmanoğlu'ndan devraldı.

Selmanoğlu, Yanılmaz ve beraberindekileri makam odasında karşılayarak bir süre sohbet etti.

Yanlımaz, burada yaptığı konuşmada, adaylığının açıklandığı İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde bütün ülkeye örnek olacak bir değişim yaşadıklarını kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında aslında bir devir teslim töreni yaptıklarını belirten Yanılmaz, "Yaklaşık 9 aydır vermiş olduğumuz bir demokrasi mücadelesinin sonuna geldik. Bu bir bayrak yarışıydı. Bugün sayın başkanımdan bu bayrağı devralmanın heyecanı içindeyim" diye konuştu.

Selmanoğlu'na 10 yıllık süreçte yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yanılmaz, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini dile getirdi.

Elazığ'a hizmet etmenin gurur ve şeref olduğunu vurgulayan Yanılmaz, şunları söyledi:

"Bu şerefi bugün omuzlarımızda taşıyorsak bu benim için çok anlamlıdır. Önümüzdeki süreç de kentte büyük hizmetler yapacağımız bir süreç olacaktır. Hiçbir zaman Elazığ Belediyesi'ni siyasi bir belediye olarak idare etmeyeceğimizi ben buradan duyurmak istiyorum. Elazığ Belediyesi'nde önümüzdeki süreçte bir şantiye belediyeciliği, bir hizmet belediyeciliği öne çıkacak inşallah."

Selmanoğlu ise değerli bir kardeşine belediyeyi devretmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Ben inanıyorum ki değerli arkadaşım, kardeşim belediyeyi bizden daha ileriye götürecek, bu bayrağı daha güzel taşıyacak. Elazığ'a daha güzel hizmetler yapılacağına sonsuz inanıyorum. Bu inancımla değerli kardeşime, arkadaşıma başarılar diliyorum. Her zaman yanında olacağımızı bir kere daha ifade etmek istiyorum."

Belediye başkanlığı görevi içerisinde bilmeden, istemeden kırdığı insanların olabileceğini ancak isteyerek kimseye karşı kötü olmadığını vurgulayan Selmanoğlu, herkesten helallik istedi.

?Konuşmaların ardından Selmanoğlu, görevini Yanılmaz'a devretti.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Mücahit Yanılmaz Bekir Yanılmaz Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title