Haberler

Seksenler Dizisinde Elazığlılara Hakaret mi Edildi?

Güncelleme:

Elazığ Belediye Başkanı, "Seksenler" dizisinin 131. bölümünde "Elazığ'a ve Elazığlılara hakaret edildiğini" iddia ederek, duruma tepki gösterdi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TRT'de yayınlanan "Seksenler" adlı dizinin 131. bölümünde "Nuri Gakgo" ve "Manav Mustafa" tiplemeleri arasında geçen diyalogda " Elazığ'a ve Elazığlılara hakaret edildiğini" iddia ederek, duruma tepki gösterdi.

Yanılmaz, basın mensuplarına makamında yaptığı açıklamada, TRT'de 11 Kasım Salı akşamı yayınlanan "Seksenler" adlı dizinin 131. bölümünde "Nuri Gakgo" ve "Manav Mustafa" arasında geçen diyaloğun " Elazığ'a ve Elazığlılara hakaret içerdiği" gerekçesiyle yetkili birimlere müracaatta bulunduklarını belirtti.

"BENİM DE KEYİFLE İZLEDİĞİM BİR DİZİ AMA..."

Belediye Başkanı Yanılmaz, şunları söyledi:

"TRT'de yayınlanan Seksenler dizisi, benim de keyifle izlediğim bir dizidir ama bu dizinin bir bölümünde hırsızlık yapan bir şahsın Elazığlı ve Elazığ Valisi olduğu ortaya kondu. Bu, Elazığ'a, Elazığlı hemşehrilerimize yapılmış bir hakarettir. Elazığ, kadim bir kültürün yaşandığı bir şehirdir. Elazığ, insanın muhabbetiyle, sevgisiyle, doğruluğuyla, dürüstlüğüyle, cesaretiyle öne çıkmış bir kesimdir. Dolayısıyla Seksenler dizisinde böyle tanıtılması hepimizi derinden yaralamıştır."

"RTÜK'E ŞİKAYET ETTİK"

"Dizinin yayınlanmış bölümünün internet ortamından kaldırılması ve aynı saatlerde tekzip metnimizin yayınlanmasıyla ilgili dava açıyoruz. RTÜK'e şikayet ettik. Suç duyurusunda bulunacağız, bu konunun üzerine gideceğiz. Zannediyorum ki Valilik de şikayet edecek. Valilik kurumu da burada zedelenmiştir. Valilik kurumuna da hakaret edilmiştir. Valiliğin de dava açacağını tahmin ediyorum. Dilekçeyi bugün itibarıyla verdik."

Kaynak: AA / Güncel

Mücahit Yanılmaz Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sivas Belediyesi hangi parti? Sivas Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi!
500

Yorumlar (43)

Biz biliyoruzMobil-IOS:

Elaziglinin niye sevilmedigini doguda,elazig dogudaki en milliyetci ilimiz,bu yüzden diger kürt kardeslerimiz pek sevmezler..

36
7
yanıtYanıtla
BursasporMobil-ANDROID:

Doğu ve Güneydoğu da hırsızlık denilince ilk akla gelen şehirdir Elazığ başıma geldi çünki :)

14
25
yanıtYanıtla
Ayol ayol burasısporr:

ayol bursasporluyuz demi :)

yanıt0
yanıt1
bursanın ufak tefek topları:

bursa çocuguyum her yerde bursa çocuguyum diyosun bursaspor yani :)

yanıt0
yanıt1
Elazığ çArşı:

Aha merdiven çocugu varmış burda :DSA

yanıt0
yanıt1
TeXaS 16!!!:

Buyrun gelin Bursamıza yumuşaklığımızı görün bakalım elezikliler. Ekmek yediğiniz şehre ihanet etmeyin. ''Yumuşak'' dediğiniz BURSA olmasa, bu şehirde ekmek yiyen tüm akrabalarınız aç !! Do u understand me ??

yanıt0
yanıt0
3G:

ben elazığa gitmedim ama istanbul''da sardılar.

yanıt0
yanıt0
Diyarbekir:

biz alexis texas taraftarını merdivende gördük ayol Allah Beşiktaş dan razı olsun :D

yanıt0
yanıt1
23 GENÇLİK:

Bana bak ırkçı texas taraftarı. Biz doğuluyuz gakgoşuz bursaya geliriz gerisini sen anladın. Doğu batıya benzemez gardaş alırlar havanı. Bak siz diyarbakıra gidemediniz. Ama buraya bekleriz tabi gelirseniz He bizi sakın dört bi yanımızdaki terör şehirleriyle karıştırma. EN AZ sizin kadar ''''Irkçılık'''' yapmadan vatanımıza bayrağımıza sahip çıkarız.

yanıt0
yanıt1
MALATYALI:

MEVZU BAHİS ELAZIĞ İSE İDDİALAR DOĞRU OLABİLİR! GERÇEKLER ACIDIR O YÜZDEN KABULLENMESİDE ZOR OLUR!

11
20
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title