Haberler

El Nino Modayı Etkiledi

Moda ve tekstil sektöründe sezon hazırlıklarının her zaman meteorolojik bilgilerden faydalandığını belirten JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, bu yıl özellikle bu bilgilerden faydalandıklarını ve sert şartlara göre bir kış koleksiyonu hazırladıklarını söyledi.

Moda ve tekstil sektöründe sezon hazırlıklarının her zaman meteorolojik bilgilerden faydalandığını belirten JFC Store Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, bu yıl özellikle bu bilgilerden faydalandıklarını ve sert şartlara göre bir kış koleksiyonu hazırladıklarını söyledi.

Bu yıl sert geçecek kış için meteorolojiden alarm erken geldi. Rapolara göre bu sene 10 yılın en soğuk kışını geçireceğiz. ABD'nin Ulusal Okyanus ve Atmosfer Ajansı (NOAA) kış mevsimi için 'felaket' uyarıları yaptı. En son 1997-98 yıllarında görülen 'Süper El Nino'nun benzerinin önümüzdeki kış yaşanacağı uyarısını yapan ajans, El Nino nedeniyle, kış mevsiminde dünyanın kuzey bölgelerinde rekor düzeyde kar yağışının görüleceği, özellikle ocak ve şubat ayında dondurucu soğukların yaşanacağı tahmin ettiklerini açıklamıştı. Uzmanlar, aralarında Türkeye'nin de bulunduğu Akdeniz ülkelerinde de sert 'ıslak' bir kış mevsimi yaşanacağını tahmin ettiklerini açıklamıştı. Moda ve tekstil sektöründe sezon hazırlıklarının her zaman meteorolojik bilgilerden faydalandığını belirten Erkek giyiminin öncü markalarından JFC Store'nin Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, son 10 yılın en sert kışının yaşanacağı bilgisinin bu yıl özellikle sektöre daha fazla yön verdiğini açıkladı. Çakır, "Moda ve teksitl sektörü doğal olarak meteorolojik verilerden faydalanmak zorunda fakat bilim insanları bu yıl son 10 yılın en sert kışını yaşayacağımız ve tüm dünyada bir 'Süper El Nino'nun etkili olacağı bilgisini paylaştılar. JFC Store olarak çok yakından takip ettiğimiz bu bilgilerden faydalanarak aslında geçen seneden bu hazırlıklara başladık. Soğuk geçecek kış mevsimini erkeklerin sıcak geçirmeleri için farklı bir koleksiyon hazırladık" dedi.

DAHA KALIN, DAHA KORUNAKLI, DAHA SU GEÇİRMEZ

Hazırladıkları koleksiyonla ilgili bilgiler de veren Fahri Çakır, "Bu yıl kazakları biraz daha kalınlaştırdık, kapüşonlu ve korunaklı ürünler ekledik, montları kabanları yelekleri botları kürklendirdik, biraz daha kalın ve su geçirmez malzemeyi daha fazla kullandık" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahri Çakır Moda Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title