Haberler

El Emeği Göz Nuru Takılar Göz Kamaştırıyor

Çankırı Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarında takı tasarım eğitimi alan kadınlar el emeği göz nuru takı üretiyor.

Çankırı Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarında takı tasarım eğitimi alan kadınlar el emeği göz nuru takı üretiyor. Ürünleri satışa sunan kadınlar bütçesine de katkı sağlıyor.

Çankırı Belediyesi, meslek edindirme kursları ile kadınların hayatına anlam katmaya devam ediyor. İlginin her yıl artığı kurslardan yararlanan kursiyerler hem zamanını verimli değerlendiriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyor. Kursiyerler el emeği göz nuru gözlük aksesuarından bilekliğe, küpeden kolyeye kadar birçok takıya imza atarken, tasarlanan hediyelik eşyalar da dikkat çekiyor.

Kursiyerler aldıkları eğitim sonunda ürettiği ürünlerle yıl sonu sergisi açtı. Birçok ürünün satışa sunulduğu sergi katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Kurs öğretmeni Ayşe Özdemir, her bir kursiyerin büyük zevk aldığı takı tasarımından bazı kursiyerlerin aile bütçesine de katkı sağladığını belirterek, Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'nın devam edeceğini bildirdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankırı Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title