Haberler

3 Kardeş El Ele Tutuşarak Ölmüşler

Güncelleme:

Karaman'da 3 katlı bir apartmanın son katında çıkan yangında anne ve 3 çocuğu hayatını kaybederken, itfaiye ekipleri 3 kardeşi el ele tutuşmuş halde buldu.

Karaman'da yangında anneleri ile birlikte hayatını kaybeden 3 kardeşin uyudukları odada itfaiye tarafından el ele tutuşmuş halde bulunduğu öğrenildi. Durum karşısında olay yerindeki ekipler gözyaşlarına hakim olamadı.

"ÇOCUKLARIMI KURTARIN" DEDİ AMA...

Karaman'da dün gece yarısı 3 katlı bir apartmanın son katında çıkan yangında anne ve 3 çocuğu hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Yangının evin salonunda elektrik kontağından başladığı ve bir anda bütün daireye yayıldığı belirlendi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine ulaştığında üzerindeki kıyafetleri yanan anne Elif Akbulut'un (37) merdivenlerden birkaç basamak inerek 'Çocuklarımı kurtarın' dedikten sonra yere düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Ayşe (10), Rabia (7) ve Osman Akbulut (4) kardeşlerin aynı odada el ele tutuşmuş halde bulunan cesetlerinin itfaiye erlerince dışarı çıkarıldığı bildirildi.

"BU OLAYIN ARKASINDA DURACAĞIZ"

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, olay yerinde incelemede bulundu. Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada, "Elim bir olay meydana geldi, çok üzgünüz. Evin salonunda elektrik kontağından yangın çıkmış. Bu olayın arkasında duracağız. Gerekli kurumlarla incelemeler yapılacak. İhmal varsa araştırılacak ve gereken yapılacak" dedi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri gündüz saatlerinde evde araştırma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Elif Akbulut Karaman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

serseriii_i:

kahroldum okuyunca . . . Allah kimseye ne dostuma ne düşmanıma böyle bir ölüm vermesin böyle bir acı yaşatmasın içim burkuldu okuyunca

22
0
yanıtYanıtla
hikmet:

ALLAH gani gani rahmet eylesin başımız sağ olsun sabrımızı mevla bol versin

17
0
yanıtYanıtla
MALATYALI:

ALLAH GANİ GANİ RAHMET ETSİN GERİDE KALAN AİLESİNE TÜKENMEZ SABIRLAR VERSİN! BAYRAM ÖNCESİ ÇOK ÇOK ACI BİR OLAY! ALLAH YARDIMCILARI OLSUN! AMİN. . . .

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title