Haberler

El Ele Kartal'a!

Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 4 günlük Avrupa turunda gözünü Lyon’un Sırp stoperi Milan Bisevac’a dikti.

Ümraniye'de değişim

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Beşiktaş, listesindeki isimleri sıkı takibe aldı. Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in 4 gündür maç maç dolaştığı ve belirlenen isimleri izlediği ortaya çıktı. Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları ile birlikte İngiltere, Almanya ve Hollanda'dan sonra önceki gün de Fransa'ya geçen Özen'in sürprizi ortaya çıktı. Olimpique Lyon'un Valenciennes maçını izleyen Önder Özen'in uzun süredir gündemde olan Bafetimbi Gomis'in yanı sıra Fransız ekibinin stoperi Milan Bisevac'ı takibe aldığı öğrenildi. Teknik direktör Slaven Bilic'in yakından tanıdığı 30 yaşındaki Sırp stoperle ilgili rapor tutan Beşiktaş kurmayları, oyuncunun aynı zamanda ön libero ve sağ bek pozisyonunda görev alabilmesini 'çok önemli bir avantaj' olarak not etti!

Atalay'dan Dany açıklaması

2 yıllık sözleşmesi var

2012'de 2.2 milyon euro karşılığında PSG'den Lyon'a geçen Bisevac'ın 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak tecrübeli stoper eğer Beşiktaş'a sıcak bakarsa, Lyon ile bonservis için pazarlıklara başlanacak. Önder Özen-Bilic ikilisinin Bisevac'ı Gomis ile birlikte takıma katmaya sıcak baktığı, Bisevac'ın dışında Lyon'un bir diğer stoperi Bakary Kone'nin de listede olduğu öğrenildi. Bilindiği gibi Beşiktaş'ın sezon sonunda serbest kalacak olan Bafetimbi Gomis ile ön görüşme yaptığı ve prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti. 28 yaşındaki Fransız forvet, Lyon'un 2-1 kazandığı Valenciennes maçında da 1 gole imza koydu.

Van der Vaart göz doldurdu

Kartal'ın '10 numara' pozisyonu için 'A planı' olarak öne çıkan Hamburg'un yıldızı Van der Vaart da, Önder Özen- Erdal Torunoğulları ikilisinin Avrupa turunda izlediği isimler arasındaydı. Özen, Hamburg'un Leverkusen'i 2-1 yendiği maçta Hollandalı'yı bir kez daha izleyip Bilic'e son durumu hakkında bilgi verdi. Bu maçta çok iyi oynayan ve bir de asist yapan tecrübeli oyuncunun menajeriyle bir görüşme daha yapılacak.

Kartal Yiğit

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Önder Özen Beşiktaş Milan Lyon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title