Haberler

El Değmemiş Aşk" 9 Eylül'de Vizyona Girecek

Yönetmenliğini Umut Kırca'nın üstlendiği "El Değmemiş Aşk" filmi 9 Eylül'de vizyona girecek.

Yönetmenliğini Umut Kırca'nın üstlendiği "El Değmemiş Aşk" filmi 9 Eylül'de vizyona girecek.

Filmin yönetmeni Kırca, düzenlenen basın toplahtısında, filmin castını kendisinin belirlediğini ifade ederek, konusunun birden fazla aşk hikayesinden meydana geldiğini söyledi.

Kırca, filmin ilk yönetmenlik tecrübesi olduğunu dile getirerek, "Komedi yapmak istedim, zaten bunca yıl komedi yapan bir ailenin içinde büyüdüm. Hikayeyi kendim yazdırdım ve başladım. BKM ailesine çok teşekkür ediyorum, Necati Akpınar bize sette süper bir ortam sundu." diye konuştu.

Filmin beğenileceğini umduğunu belirten Kırca, "Her şeyi düşündük, taşındık ve herkesin keyif alacağı bir film yapmaya çalıştık, seyirciden de bunun karşılığını göreceğimizi düşünüyorum." dedi.

Filmde "Feryal" karakterini canlandıran Ceren Moray ise, şunları söyledi:

"Filmde, herkesin birbirine aşık olduğu, ailelerinin geçmişte birbirine bağlı olduğu kişileri canlandırıyoruz. Bu filmde izleyici çok tutkulu insanlar görecek. Benim canlandırdığım ve çok güçlü bir karakter olan Feryal'in hayatı boyunca tek bir zaafı var o da Zafer karakteri. Birlikte büyüdükleri için hayata birlikte devam etmeleri gerektiğine inanıyor. Filmin salt komedi olmadığını, naif bir film olduğunu düşünüyorum."

"Duygu" karakterini canlandıran Begüm Kütük ise, yönetmen Kırca ile çalışmaktan çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Çok tatlı bir aşk hikayemiz var, bu aşk üçgenin içindeki temel bir parçayım. Zafer ile ilişkim var ama o evlenmek zorunda kalınca ona izin veriyorum aynı zamanda eşi Feryal de benim yakın arkadaşım. Sonra da olaylar gelişiyor." ifadelerini kullandı.

Emre Karayel ise, filmde "Zafer" karakterini canlandırdığı bilgisini vererek, şunları kaydetti:

"Bu ekiple birlikte olduğum için çok mutluyum. Bu benim ağırlıklı bir rolde oynadığım ilk sinema filmim. Filmin hikayesini anlatmayı çok doğru bulmuyorum, seyirci izleyecek karar verecek. Komik mi? İnsanlar nasıl bir komedi aradıklarını bence bu filmde bulacaklar."

Ececan Gümeci ise, "Buket" karakterini oynadığını belirterek, "Arkadaşının derdini dinleyen ve ona yardımcı olmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorum. Biz çekimlerde çok keyif aldık izleyenler de umarım alır diye düşünüyorum." dedi.

Oyuncu Cem Kılıç ise, proje önüne geldiğinde hikayeyi çok sevdiğini ve soluksuz okuduğunu aktararak, "Büyük bir pastanın, küçük bir dilimiyim filmde. Hiç rol almasam da bu sete giderdim, çok sevdiğim arkadaşlarım hepsi." şeklinde konuştu.

"Filmde seyirciyi rahatsız edecek şeyler yok"

Ümit Erdim ise, filmin seyirciyi üzmeyeceği yorumunu yaparak, şunları vurguladı:

"Çünkü izledikleri şeyin içinde onları rahatsız edecek şeyler yok. Alt sokaklarında, üst komşularında duydukları hikayelerden toparlama, bizden bir hikaye var. Her karakterde insanların kendini bulacağı şeyler var, uçuk kaçık şeyler yok. Romantik kısmına Emre, Ceren ve Begüm bakarken Cem, Ececan ve ben komik kısmını üstleniyoruz. Yönetmenimiz fikirlerimize çok saygı gösteriyor ve açık fikirlerimize. Rahat bir ortamda çalışınca tatlı bir iş çıkıyor ortaya, son iki haftadayız."

Çekimleri devam eden film, 9 Eylül'de vizyona girecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Necati Akpınar Ceren Moray Kırca Eylül Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title