Haberler

    El Clasico Zaferi... Sırada Granada...

    Geçtiğimiz hafta Bernabeu'da Barcelona'yı 3-1 yenen Real Madrid, La Liga'nın 10. hafta mücadelesinde Granada deplasmanına çıkıyor.

    Nuevo Los Carmenes Stadı'nda TSİ 17:00'de başlayacak mücadeleyi hakem Jose Luis Gonzalez yönetecek.

    La Liga'da müthiş bir form yakalayan ve son olarak da El Clasico'dan galibiyetle ayrılan Real Madrid hafta içi Kral Kupası'nda Cornella'yı 4-1 mağlup etti.

    Geride kalan dokuz hafta boyunca 21 puanla üçüncü sırada bulunan Madrid ekibinde sakatlığı süren Jese Rodriguez, Fabio Coentrao ve Gareth Bale'in bu maçta oynaması beklenmiyor. Pepe'nin durumu ise şüpheli. Başkent ekibinde cezalı oyuncu bulunmuyor.

    Granada dokuz puanla La Liga'nın14. sırasında yer alıyor. Ev sahibi takımdaki sakat oyuncular Sulayman Marreh, Luis Martins, Piti ve Darwin Machis ve sarı kart cezalısı Fran Rico, Real Madrid karşısında forma giyemeyecek.

    MUHTEMEL 11'LER:GRANADA: Roberto, Foulquier, Murillo, Babin, Nyom, Iturra, Sissoko, Succes, Javi Martinez, Rochina, Cordoba

    REAL MADRID: Casillas, Marcelo, Varane, Ramos, Carvajal, Kroos, Modric, James, Isco, Ronaldo, Benzema

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Real Madrid El Clasico La Liga Granada Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title