Haberler

Ekşioğlu Vakfı Yayla Şenlikleri İptal Edildi

Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yıl 9 Ağustos tarihinde düzenleneceği duyurulan 18’inci Uluslararası Ovit Yayla şenlikleri son günlerde yaşanan olaylarda şehit düşen güvenlik güçleri anısına saygı nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Ekşioğlu Vakfı tarafından bu yıl 9 Ağustos tarihinde düzenleneceği duyurulan 18'inci Uluslararası Ovit Yayla şenlikleri son günlerde yaşanan olaylarda şehit düşen güvenlik güçleri anısına saygı nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi, 350 bin nüfusu ile Türkiye'nin en kalabalık ailesi olan vakıflarının her yıl geleneksel olarak düzenlediği şenliklerin bu yıl ülkemizde yaşanan son olaylar sonrası şehit düşen güvenlik güçlerine saygı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelendiğini söyledi. Ekşi "Ülkemizdeki son olaylarda asker ve polislerimizin şehit düşmesi bizi son derece üzüntüye sevk etmiştir. Bu nedenle şenliklerimizi yönetim kurulu kararı ile ileriki bir tarihe erteledik. Muhtemelen Eylül ayında şenliklerimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu tarihi daha sonra halkımıza duyuracağız" dedi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Ekşi Yerel Haberler

title