Haberler

Ekşioğlu Vakfı Çekmeköy'de İftar Verdi

Ekşioğlu Vakfı’nın düzenlediği iftar programında konuşan Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mahmut Ekşi, Ramazan’ın bitmesine 8 gün kaldığını hatırlatarak, “Çoğu gitti azı kaldı” diyerek espri yaptı.

Ekşioğlu Vakfı'nın düzenlediği iftar programında konuşan Ekşioğlu Vakfı Meclis Başkanı Mahmut Ekşi, Ramazan'ın bitmesine 8 gün kaldığını hatırlatarak, "Çoğu gitti azı kaldı" diyerek espri yaptı.

Ekşioğulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi, Ekşioğlu ailesi ve çalışanlarına Çekmeköy'de iftar verdi. İftar programına Ekşioğulları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekşi, Ekşioğlu Vakfı meclis başkanı Mahmut Ekşi, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ekşioğlu yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İlahilerin okunduğu programda davetliler dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Ali Ekşi, "Bu mübarek Ramazan akşamında birlik berberliğimizi bir arada geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Geçen günler de hep mutlu şekilde devam edecektir" dedi.

"Çoğu gitti azı kaldı" diyerek espri yapan Mahmut Ekşi, "8 günlük bir iftar programımız kaldı. Kazasız belasız bir şekilde Mevla cümlemize atlatmayı nasip eylesin. Oruçlarımızı da kabul eylesin" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Ali Ekşi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title