Haberler

Eksi 15 Derecede Göle Giren Çocuklar Görenleri Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatı Derneği (MAFDER) üyeleri, eksi 15 derecede göle giren çocukları görünce şaşkına döndü.

MAFDER üyeleri, geleneksel hale gelen fotoğraf etkinlikleri çerçevesinde, Muş'a ve Bitlis'in Güroymak ilçesine gitti. Üyeler, sabah erken saatlerde Güroymak ilçesinde bulunan etrafı karla çevrili kaplıca göletine gitti. Burada atları ile suya giren çocukları gören dernek üyeleri, havanın eksi 15 derece olması nedeniyle şaşkına döndü. Soğuk havada sıcak suyun keyfini çıkaran gençler ve çocuklar doyasıya eğlendi. Fotoğraf sevdalıları kaplıca kaynağına vardıklarında eşsiz bir manzara ile karşılaştı. Bitlis-Hizan, Elazığ, Diyarbakır ve Muş fotoğrafçıları tarafından karşılanan Malatyalı fotoğrafçılar, gördükleri ilgiden büyük memnuniyet duydu. Etkinliğin ev sahipliğini Muş fotoğraf sanatçılarından Adem Sönmez ve Rıdvan Çelik yaptı.

MAFDER Başkanı Abdulkadir Kızıl, Malatya Fotoğraf ve Resim Sanatı Derneği olarak, etkinlikler düzenleyerek yılın mevsim şartlarına göre etrafımızda bulunan güzellikleri fotoğraf karelerine aktardıklarını belirterek "Üyelerimizle kış etkinliği çerçevesinde, Muş ve Bitlis'in Güroymak ilçesine gittik. Davetlimiz olarak Muş'tan, Bitlis-Hizan'dan, Diyarbakır ve Elazığ'dan fotoğraf sevdalısı insanlar katıldı. 6 saatlik bir yolculuk sonucu Güroymak'a, burada kaplıca kaynağına vardık. Kaynak etrafında gölet oluşmuş, etrafı karlarla kaplı, dışarıda hava eksi 15 derece. Kaplıca kaynağı 35 derece sıcak. Yöre gençleri burada atlarını suya sokarak eğleniyor, eşsiz güzel manzaralar oluşuyor. Biz de bu anı fotoğraf karelerine aktardık. Muş içinde gezi yaparak fotoğraflar çektik. Katılımcı tüm fotoğraf dostları çok güzel bir gün yaşadı. Bizlere rehberlik yapan Muş fotoğraf sanatçısı Adem Sönmez ve Rıdvan Çelik'e teşekkür ediyorum" dedi.

Muş fotoğraf sanatçısı Rıdvan Çelik de, MAFDER üyelerine teşekkür ederken, "Biz sizler sayesinde güzel bir gün yaşadık. Güroymak kaplıca göletinde yapılan eğlenceyi kışın görmek gerek. Umarım çok memnun olmuşsunuzdur" diye konuştu.

Bitlis-Hizan fotoğraf sanatçısı ve eğitimci Adem Küçükteke ise "Yapılan organizasyon çok güzel, birkaç ilin fotoğraf sevdalısı dostlarını bir araya getirdi. Kışın bu soğuk havasında sıcak kaynaşma oldu. Çok güzel fotoğraflar çektik. Yönetime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Malatya Bitlis Göle Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title