Haberler

Ekrem Keleş: Gülen, Hazreti Peygamber'den Talimat Alan Dini Lider Profili Çiziyor

DİN İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için, "Hazreti Peygamberi gören, talimat alan bir dini lider profili çiziyor" dedi.

DİN İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için, "Hazreti Peygamberi gören, talimat alan bir dini lider profili çiziyor" dedi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Ekrem Keleş, FETÖ/PDY Darbe Komisyonu'nda, FETÖ içinde ayrı bir dil geliştirdiklerini belirtti. Örgütün elebaşı Fethullah Gülen'in Hazreti Peygamber'i istismar ettiğini söyleyen Keleş, şunları söyledi:

"(Fetullah Gülen) konuşurken kürsüden hafif doğrulma hareketi yapıyor. Bunun bir anlamı varmış. O esnada Hazreti Peygamber içeri giriyor, o da hürmeten ayağı kalkıyor, sonra Hazreti Peygamber işaret ediyor 'otur yerine, devam et konuşmana' diyormuş. Bu dili dışarıdan bakan insanlar pek anlamıyor. Ama mensup olanlar onu öyle okuyor. Hazreti Peygamberi gören, (ondan) talimat alan bir dini lider profili çiziyor. Dini doğru dürüst bilen insanlar buna elbette inanmazlar. Hazreti Peygamber'in istismarı söz konusudur ciddi şekilde. Örgüte alırken kişinin ayrılmaması için 'eğer ayrılırsan hanımın boş olsun' diye yemin ettiriyorlar."

- Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekrem Keleş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title