Haberler

Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nin Açılışı Gerçekleştirildi

Serdivan Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Serdivan Belediyesi tarafından tahsis edilen alanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Tesisin açılış töreninde konuşan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise her yönüyle Türkiye'ye örnek tesisin Sakarya'ya, gençlere ve Sakarya spor'a hayırlı olmasını diledi.

"İnşallah bu spor tesisinde nice genç Ekrem Karaberberoğulları yetişir" diyen Coş, "Erdemli, ahlaklı ve centilmen gençlerimiz bu tesislerde yetişecektir. Tabii ki böyle spor tesislerin gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasına ve zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerine de katkısı mühimdir. İnşallah bu tesis Sakaryaspor'un eski günlerine dönmesine de katkı sağlayacaktır. Projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" ifadesini kullandı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da tesisin ilçelere de uzanan spor yatırımlarının imzası olduğunu söyledi.

Her yeni gün yeni bir hizmeti şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Toçoğlu, "Bugün burada top koşturan kardeşlerimiz yarın Türk futbol tarihinin abidevi şahsiyetlerinden biri olmaya namzettir. Bu tesislerden daha nice Ekrem Karaberberoğlu, Oğuzlar, Aykutlar, Tuncaylar yetişecek. Şehrimize hayırlı olsun" dedi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın da "1994 yılında Sakarya'ya geldim. Ekrem Karaberberoğlu hocamızın sporun her ortamında ismini duydum. Kendisini hayırla yad ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun Sakaryaspor'a büyük katkıları olduğunu biliyoruz. Sakaryaspor'un altyapısına kazandırılan böylesi bir tesis için değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Programın devamında söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili ve adayı Ali İhsan Yavuz, Sakaryaspor için bu tür spor tesisleri inşa edilmeye devam edeceğini aktardı.

Spora ve sporcuya katkılarından dolayı büyükşehir belediyesine teşekkür eden Yavuz, "Türkiye, gençlerine ve sporcularına çok değer veriyor. Gençlerimiz bizim en büyük sermayemizdir. Onlar bizim geleceğimiz, yarınlarımızdır. Gençlerimize ve spora önemli katkıların olduğunu görmekteyiz. İnşallah spora olan yatırımlar devam edecek" ifadelerini kullandı.

Program Sakaryaspor'un eski futbolcularının gösteri maçı ile sona erdi. Maçın başlama vuruşunu ise Başkan Toçoğlu yaptı.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Milletvekilli adayı Nuray Sağıroğlu, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, belediye başkanları, STK temsilcileri, sporcular, merhum Ekrem Karaberberoğlu'nun ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sakaryaspor Serdivan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title