Haberler

Ekrem İmamoğlu: "Beylikdüzü Ailem İçin Huzurun Sağlayıcısı Olacağım"

Beylikdüzü’nü sevginin, saygının ve huzurun hakim olduğu bir kent haline getireceklerini vurgulayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, “Ben ailemde nasıl huzurun sağlayıcısıysam, Beylikdüzü ailem için de o huzurun sağlayıcısı olacağım” dedi.

Beylikdüzü'nü sevginin, saygının ve huzurun hakim olduğu bir kent haline getireceklerini vurgulayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Ben ailemde nasıl huzurun sağlayıcısıysam, Beylikdüzü ailem için de o huzurun sağlayıcısı olacağım" dedi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarına hızla devam ediyor. Her gün yoğun bir tempodan oluşan ziyaret programı ile yüzlerce vatandaşın elini sıkan, sorunlarını ve taleplerini dinleyen İmamoğlu, Beylikdüzü'nde yıllardır birçok hizmetin geciktirildiğine değindi.

Geciken hizmetin hizmet olmadığını belirten İmamoğlu, "Biz hizmeti geciktirmeyeceğiz. Bu kadar değerli bir ilçe ama hiçbir hayat aktivitesi yok. Şehrimize ciddi anlamda bir ruh ve renk gerekli" şeklinde konuştu.

"VATANDAŞIMIN ELİNDEN TUTACAĞIM"

Deniz şehri olan Beylikdüzü'nde bugüne kadar vatandaşların yüzde 80'inin sahile ulaşamadığına dikkat çeken İmamoğlu, "İstiyorum ki insanlar sahilde yürüsün. Sahilimizde bir doğa parkımız olsun. İstiyorum ki ilçemde bir sanatçı, bir sporcu yetişsin. Onların elinden tutan bir belediye başkanı olmak istiyorum" diye konuştu.

"BEYLİKDÜZÜ'NÜN GÜCÜNE VE ENERJİSİNE İNANIYORUM"

Beylikdüzü'nün, İstanbul'un örnek ilçeleri arasında olabileceğine, bu noktada ilçede yaşayan insanların gücüne ve enerjisine yürekten inandığına vurgu yapan İmamoğlu, "30 Mart'tan sonra vatandaşlarımız, 'ne mutlu ki biz Beylikdüzü'nde yaşıyoruz' diyecekler" dedi.

"BENİM RUHUMDA HER HEMŞEHRİM EŞİT"

CHP iktidarıyla Beylikdüzü'nün sevginin, saygının ve huzurun hakim olduğu bir kent olacağının altını çizen Ekrem İmamoğlu, "Ben ailemde nasıl huzurun elçisiysem Beylikdüzü ailem için de o huzurun sağlayıcısı olmak istiyorum. Benim ruhumda Beylikdüzü'nde yaşayan her hemşehrim benim için eşit" diye konuştu.

Şehirleşme noktasında yanlış planlanan Beylikdüzü'nün, bugün sıkıntılarının büyüdüğüne dikkat çeken İmamoğlu, "Beylikdüzü'nün 25-50 yılı planlanmalıydı. Biz Beylikdüzü'ne bu projeksiyondan bakan bir yönetim olacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

suat öztürksuatozturkk@outlook.com:

sayın ekrem bey hangi kadro ile yapacaksın parayı nereden bulacaksın bizleri boş hülyalarda gezdirme dün balık haline karşı çıktın yaptığın inşaatlarda yeşili göremiyoruz sentek şeyde başarılı olursun adamlarına iş verirsin ama halk yine işsiz yine yolsuz yine garip ama yüzün güleç içini bilemiyorm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title