Haberler

Ekrandaki De Ekran Başındaki Kazanıyor

Güncelleme:

İNTERAKTİF YARIŞMA

Sunuculuğunu Anıl İlter'in üstlendiği interaktif yarışma programı 'Cevap Sende'de Türk insanını tanımanın ve sorulara ne yanıt vereceğini öngörebilmenin yanı sıra 'Canan Karatay ile Nebahat Çehre arasında kaç yaş fark vardır' gibi güncel bilgiye dayalı sorular da puan kazandırıyor.

UYGULAMAYI İNDİR SORUYU YANITLA

Hem stüdyoda yarışanların hem de ekranda sorulan sorulara akıllı telefonuna ya da tablet bilgisayarına indirdiği 'Cevap Sende' uygulaması aracılığıyla yanıt veren izleyicinin kazandığı 'Cevap Sende'de bu hafta Balıklar ile Tabipler'in mücadelesi var.

BÜYÜK ÖDÜL KİMİN OLACAK?

Tüm yarışmacıları Balık burcu olan Balıklar takımı, 250 bin liralık büyük ödülü kazanarak sokak hayvanlarına bağış yapmak istiyor. Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan Tabipler takımının amacı ise büyük ödülü kazanarak bu parayı eğitimleri için harcamak…

İZLEYİCİ DE TABLET BİLGİSAYAR KAZANIYOR

'Cevap Sende' de yarışan takımlar 250 bin liralık büyük ödüllü final sorusu heyecanını yaşarken, ekran başında 'Cevap Sende' uygulaması aracılığıyla soruları doğru yanıtlayan bir izleyici de tablet bilgisayar kazanıyor.
Heyecanlı, neşeli, bilgi ve tahmine dayalı benzersiz yarışma 'Cevap Sende' 3 Ağustos Pazartesi akşamı 10. bölümü ile atv'de...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nebahat Çehre Anıl İlter Karatay Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title