Haberler

Ülker'den Dev Yatırım

Güncelleme:

Son yıllarda ekonomide ses getiren satın almalarla anılan Yıldız Holding'in yeni yılda yapacağı yatırım belli oldu. Ünlü iş adamı kabzımal olacak.

Son yıllarda ses getiren satın almalar ile anılan Yıldız Holding'in yeni yıldaki atağı belli oldu. Holding, Mevsim Taze Meyve Sebze Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Şok ve Dia marketlerine taze meyve sebze tedariki yapacak.

ARKA ARKAYA BÜYÜKLERİ ALDI

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, son yıllarda adını ulusal ve uluslararası büyük satın alımlarla duyurmuştu. 2007 yılında Godiva'yı alan grup, 2014 başında Amerika'nın en köklü şekerleme şirketlerinden DeMet's Candy Company'yi satın almıştı. Yılın son ayında ise şirket, İngiltere'nin lider bisküvi üreticisi United Biscuits'i bünyesine katarak uluslararası bir satın alma işlemine imza attı.

CİROSU 18 MİLYAR TL'Yİ AŞTI

Toplam çalışan sayısı 48 bine ulaşan, United Biscuits hariç 2014 konsolide cirosunun 18 milyar TL'yi aşması beklenen Yıldız Holding'in yeni yıldaki atağı ne olacak? Henüz yeni kuruluşu tamamlanan Mevsim Taze Meyve Sebze Sanayi ve Ticaret A.Ş. bilgilerini Para dergisiyle paylaşan Murat Ülker'in söylediğine göre 'taze meyve sebze' işi.

KABZIMALLIK YAPACAK

Ülker'in verdiği bilgiye göre yeni şirket öncelikle Şok ve Dia marketlerine taze meyve sebze tedariki yapacak. Ama sadece kendi şirketlerine hizmet vermekle kalmayacak, otel, restoran, catering şirketlerine de hizmet verecek.

YENİ ORTAĞI BELLİ OLDU

Ülker'in bu şirketteki ortağı ise Melih Şahinöz. G2M'in de ortaklarından olan Şahinöz ev dışı tüketim sektöründeki tecrübesiyle biliniyor. Grup bu ortaklıkla ev dışı tüketimde daha etkin olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Yıldız Holding Murat Ülker Godiva Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500

Yorumlar (24)

yavuz aslanMobil-ANDROID:

Erdoğaninin yandaş hırsızı memleketi soydunuz millet ekmeğe muhtaç siz dünyanın zenginleri arasına giriyorsunuz milletin hakki siz haramilere zehir zıkkım olsun Allah en sevdikleri bizden çıkarsın

24
13
yanıtYanıtla
ata ataMobil-ANDROID:

tayyibin adamlari yaziklar olsun bunlara

14
18
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

ÜLKER ALMA İŞİDE YENİ AKİDE PARANI VERME!!

12
17
yanıtYanıtla
C.Özdemir:

Bence Ülker Hak Ediyor ve Hak Ettiğini Alıyor Allah Daha Çok Versin Hayırlı Versin. Çalışın Siinde olsunSonuçta Müslman Bir İnsan Kazansın. . .

22
6
yanıtYanıtla
buli:

En iyi ürün torkudur. Konya torku adamlar çikolata yapmış helal sertifikalı. ülkerin hiç bir ürününde helal sertifikası yoktur ve vermiyorlar. Ülker sizi yanıltmasın. Torku kalitedir. bim gibi güya islami kuruluşlarda torku yok. . . ama tortu var.

25
3
yanıtYanıtla
nickMobil-ANDROID:

torkudan şaşma …

21
3
yanıtYanıtla
Anon:

Bir Turk şirketi bu kadar basarili olması gurur verici.

13
9
yanıtYanıtla
YEŞİLMobil-IOS:

Yarasin kardesime. Allah calisanin yaninda bos konusanin degil....

9
10
yanıtYanıtla
torkucu babaMobil-ANDROID:

torku kullan.markaya destek ol.

17
2
yanıtYanıtla
Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title