Haberler

1 asır sonra aynı kaderi yaşıyorlar! Moody's, Rusya'nın iflasını duyurdu

Güncelleme:

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Rusya'nın temerrüde düştüğünü bildirdi. Moody's Rusya'yı "iflas etmiş ülke" olarak gösterdi. Rusya, en son döviz cinsinden borçların ödememesi nedeniyle 1918 yılında iflas etmişti.

Moody's'ten yapılan açıklamada, Rusya'nın borç yükümlülüklerini yerine getiremediği, tahvil yatırımcılarına 100 milyon dolarlık faiz ödemesini yapamadığı, bu nedenle de kredi derecelendirme kuruluşunun değerlendirmesine göre ülkenin "iflas etmiş ülke" olarak tanımlandığı bildirildi.

"GECİKEN KUPIN ÖDEMESİ İFLASI OLUŞTURUR"

Açıklamada, "Geciken kupon ödemesi iflası oluşturur. Gelecekteki kupon ödemelerinde de temerrüde düşülmesi mümkün." değerlendirmesinde bulunuldu.

RUSYA: PROBLEM BİZİM DEĞİL

Rus hükümetinde yapılan açıklamada ise Rusya'nın döviz cinsinden tahvil faizi ödemelerini mayıs ayında yaptığı belirtilerek, ödemenin alıcıya teslim edilmemiş olmasının Rusya'nın problemi olmadığı belirtildi.

EN SON 1918 YILINDA İFLAS ETMİŞTİ

Rusya, en son döviz cinsinden borçların ödememesi nedeniyle 1918 yılında iflas etmişti. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Moody's, Fitch Ratings, Standard & Poor's (S&P), Batılı ülkeler tarafından Rusya'ya karşı uygulanan ekonomik yaptırımlar nedeniyle Rusya'daki faaliyetlerini durdurma kararı almıştı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Togo Cumhuriyeti Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (2)

nnoo nname:

hadi oradan . o yüzden ruble dolara karşı değer kazanıyor. yabancı kredi kuruluşları kendileri çalıp kendileri söylüyor

7
1
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

adamlar parayı oduyor odedikleri parayı cepleyip bide ödemediler diyorlar :D bu avrupadan korkulur bütün rus iş adamlarının varlıklarına el koyup üstüne çöktüler servetlerin

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title