Haberler

Ekrem İmamoğlu duyurdu! İBB çalışanları 27 bin TL maaş promosyonu alacak

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından belediye çalışanlarının maaş promosyon miktarını duyurdu. İmamoğlu, "İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının beklediği haberi verdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İmamoğlu, İBB çalışanlarına tek seferde 27 bin liralık maaş promosyonu ödemesi yapılacağını duyurdu.

TEK SEFERDE YATIRILACAK

Ekrem İmamoğlu'nun tweet'inde şu ifadeler yer aldı: "Çalışanlarımızın refahı için yoğun çalıştık ve iyi bir sonuca ulaştık. İBB ve iştirak şirketleri çalışanlarımızın hesabına tek seferde 27.000 TL maaş promosyonu yatırılacaktır. Hayırlı olsun."

Ekrem İmamoğlu duyurdu! İBB çalışanları 27 bin TL maaş promosyonu alacak

İBB ÖNÜNDE ARBEDE YAŞANMIŞTI

Öte yandan banka promosyon görüşmelerinin şeffaf şekilde yönetilmediğini iddia eden işçiler, önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediyesinin başkanlık binası önünde toplanmıştı. Basın açıklaması yapıp süreçte şeffaflık isteyen sendika üyeleri ile güvenlik personeli arasında arbede yaşanmıştı.

POLİSLER DE 27 BİN TL ALACAK

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre polislere de 36 ay için 27 bin lira promosyon ödemesi karara bağlanmıştı. Promosyonun peşin ve tek seferde 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla ödeneceği duyurulmuştu.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Ekonomi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (14)

Ütopik Yorumcu:

Ulan polis asker 27 değil 100 alsınlar ama memur kesimi ve belediye çalışanlarının 27 bin tl alması bir özel sektör çalışanı olarak zoruma gidiyor arkadaş bizim ne günahımız var kanun çıkartın patronlar alamasın

196
82
yanıtYanıtla
Tayfur Sesli:

Sende zamanında dizini büküp üniversite sınavlarına kpss ye kafa patlatsaydin senin de zoruna gitmezdi. Ben memurum anamın ak sütü gibi helal.

yanıt8
yanıt13
bilal yılmaz :

Neden almasın? dirsek çürütüp memur olmuşuz almayalım mı? hoş ben almıyorum gelen parayı veriyorum ihtiyaç sahibine ama almak isteyen varsa alsın sen mi engel olacaksın? zoruna gidiyorsa çalış sen de memur ol ve al yani.

yanıt10
yanıt10
Samet Can:

Adam olsaydin okusaydin sende.hem memur mu senin promosyon almana engel oluyor haklarinizi arayin sucu neden memura atiyorsunuz devlet o haki size vermiyorsa o kanunu cikarmiyorsa memurun sucu nedir.sen alamiyorsun diye neden memur aliyir diye zoruna gidiyor

yanıt0
yanıt1
Umit Cetin:

sanki kendi cebinden veriyor kendi adamlarına promosyon veriyormuş istanbulu ne hale getirdin selden depremden geçilmiyor

65
142
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Yani öyle bir şey ki, dediğin gibi sanki cebinden veriyor :) buna da çöktüm demek bu yani :)

yanıt8
yanıt4
osman tanik:

3 SENE İÇİNDE İŞTEN ÇIKARTILIRSANIZ BANKA HEPSİNİ GERİ ALIR

65
60
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

İnsan kendisine yakışanı yapmalı. O kocaman kaseyle harcın olmayan işe kalkışırsan olacağı bu.

24
64
yanıtYanıtla
İsmail Doğan:

Arkadaş polisler alır memurlar alır belediye işçileri alır özel sektordekiler ne alacak bı kanun çıkarın patronlar almasın hakkimizi

81
7
yanıtYanıtla
Samet Can:

Umarim devlet bir kanun cikarir iscide alir.ozel sektorun almama sebebi her an isten cikarilma ihtimalidir dusunsene banka 27 bin veriyor 2 ay sonra o isten cikip baska ise giriyon ordan da yine 27 bin yani garantisi olmadigi icindir

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title