Haberler

Çin Başkonsolosluğu duyurdu! 4 bin adet sıfır araç Türkiye'ye doğru yola çıktı

Güncelleme:

Türkiye'de sıfır araç konusunda yaşanan tedarik sorunları sonrası Çin'den dikkat çeken bir sevk gerçekleştiriliyor. 4 bin adet sıfır aracın Şangay'dan Türkiye'nin Derince limanına doğru yola çıktığı ve önümüzdeki günlerde ülkemizde olacağı öğrenildi.

Avrupa'da tedarik sorunları nedeniyle araç üretimi yavaşlarken, Çin üretimi ucuz otomobillerin hızlı yükselişi sürüyor.

ALMANYA'YI GEÇEREK İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

Çin, 2022 yılında yabancı ülkelere 3 milyon 110 bin araç ihraç etti. İhracatını yüzde 54'ün üzerinde artıran Çin, Almanya'yı geçerek ikinci sıraya yerleşti.

Çin Başkonsolosluğu duyurdu! 4 bin adet sıfır araç Türkiye'ye doğru yola çıktı

İLK TESLİMATLAR BAHAR AYLARINDA

Çinli şirketlerin Türkiye'ye ilgisi artıyor. Çinli elektrikli otomobil üreticisi Chery, Türkiye pazarına üç farklı SUV modeliyle yeniden gireceğini açıklamıştı. İlk teslimatlar bahar aylarında yapılacak.

Çin Başkonsolosluğu duyurdu! 4 bin adet sıfır araç Türkiye'ye doğru yola çıktı

4 BİNE YAKIN OTOMOBİL YOLA ÇIKTI

Çin Başkonsolosluğu da 4 bine yakın otomobilin Şangay'dan Türkiye'nin Derince limanına doğru yola çıktığını duyurdu.

Çin Başkonsolosluğu duyurdu! 4 bin adet sıfır araç Türkiye'ye doğru yola çıktı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Türkiye Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

VaioNokia:

ucuz da güvenli mi? euro ncap standartlarını sağlayabiliyor mu, sağlıyorsa ne kadar? güvenlik daha önemli, kimse yürüyen bir teneke tehlikesi istemez...

284
163
yanıtYanıtla
bekir yapici:

malesef Türkiyede ne hükümet nede halk bunla ilgilenmiyor cinde üretilen araclari avrupa yollarinda göremezsiniz bazi markalar güvenlik testlerini gecse standartlara uysa bile halk ragbet etmiyor cünki avrupali garanti servis ve yedek parca sorununu aracin deger kaybini ve ikinci el olarak satabilirmiyim diye düsünür.

yanıt249
yanıt139
VaioNokia:

kuş serisi de ucuz ama vukuatları? araç ucuz olabilir ama insan canı ucuz değil. vatandaşparımız riskli araçları hak etmiyor. şahsen ayağımızı yoldan kessin diye güvenliksiz araç verilmesindense hiç verilmeyip güvende kalmasını yeğlerim. Allah esirgesin vatandaşlarımızı.

yanıt0
yanıt0
zırzop:

Millet artık güvenlikten çok ucuz araç sahibi nasıl olabilirim diye bakıyor,

yanıt9
yanıt2
Mikail arman:

Zevke, eylenceye ve sağlığa zararı bilimsel okarak kanıtlanmış alkol ve sigaraya, gereksiz şeylere paraları savurup zorunlu ihtiyaç duyulan araç ce gereçlere pahalı diyen, yorulmadan kazanmak isteyen beleşçi bir toplum olduk..

53
45
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Çin arabası ucuz diye çok satıyor, o sebeple ihracatta payı artmış. Haberin başlığı şöyle olmalıydı: " Çin'den yola çıkan ucuz arabalar Türkiye sınırlarına girince değerine değer katarak 10 kat pahalandi ...."

82
6
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Japon araci daha saglam Mazda Toyota tavsiye ederim

36
5
yanıtYanıtla
Eren Akın:

Güvenlimi diye soranlar yıllarca şase bile olmayan tofaş serisine binmíş bu millet çin araçları sene 2023 onlardan on kat iydir

35
2
yanıtYanıtla
D:

Çürümeye terk edilmiş binlerce icralık araçları piyasaya çıkartın hem ülke ekonomisine katkı sağlayacak hem de araba fiyatlarında ciddi bir iniş olacak. Bu niye yapılmıyor anlamak güç gerçekten.

36
0
yanıtYanıtla
ERKAN :

mevzuat

yanıt1
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title